• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.05.2022

11:15

TRAŽI SE ODUZIMANJE POBEDE UKRAJINI Njihov predstavnik pokazao Hitlerov pozdrav na bini, kamere pokušale sve da sakriju!

Printscreen/Instagram

Estrada

TRAŽI SE ODUZIMANJE POBEDE UKRAJINI Njihov predstavnik pokazao Hitlerov pozdrav na bini, kamere pokušale sve da sakriju!

Podeli vest

Prvo su im mnogi uspeh dovodili u pitanje jer su smatrali da im je pobeda poklonjena zbog ratnog stanja u kojem se nalazi Ukrajina, a sada su prekršili strogo pravilo koje može skupo da ih košta.

Pobeda Ukrajine na ovogodišnjem takmičenju Evrovizije izazvala je mnoštvo reakcija, a većina javnosti uverena je da „Kaluš orkestar“ nije zasluženo osvojio prvo mesto.

Foto: Printscreen/Instagram

Dok se polemiše o tome kako je Ukrajincima zbog aktuelnog rata u njihovoj zemlji poklonjena pobeda, na društvenim mrežama počeli su da kruže uznemirijući snimci iz finalne večeri Eurosonga.

Naime, jasno se vidi da u jednom trenutku, pre izlaska na binu, frontmen benda, Oleg Psijuk podiže ruku i pokazuje Hitlerov pozdrav. U tom trenutku, kadar se sklanja sa benda i prebacuje na voditelje programa, a organizacija najpoznatijeg muzičkog takmičenja pravila se da se ništa nije dogodilo.

Foto: Printscreen/You Tube

U komentarima su počela da se nižu pitanja i predlozi da im se pobeda oduzme jer je prekršeno strogo pravilo i to na veoma ružan i javan način.

Podsetimo, Ukrajina nije jedina zemlja koja je prekršila pravila evrovizijskog takmičenja, albanska predstavnica pokazala je na svom nastupu dvoglavog orla, simbol tzv. Velike Albanije, a iako se to kosi sa politikom Eurosonga, ona za svoj sramni postupak nije sankcionisana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija