• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz/Informer/D.S.

19.05.2022

10:47

MOJA ĆERKA NE TREBA DA SE FOTKA KAO STARLETE Haris Džinović progovorio o Đini, porodici i poslu

Estrada

MOJA ĆERKA NE TREBA DA SE FOTKA KAO STARLETE Haris Džinović progovorio o Đini, porodici i poslu

Podeli vest

Haris Džinović je, nakon laganog jenjavanja pandemije i više nego spreman da se posveti poslu punom parom.

Pevač Haris Džinović trenutno puni baterije i priprema se za radno leto koje je prebukirano terminima za nastupe, a publiku će uskoro počastiti i novim pesmama.

Sarajlija kad ne radi, vreme najradije provodi s porodicom i, kako kaže, tada je najsrećniji.

- Imam mnogo koncerata, čeka me mnogo putovanja. Uskoro završavam dve pesme, tako da je radna atmosfera, ali lagana - kaže Džinović za "Avaz“.

Može li publika uskoro očekivati album?

- Album više ništa ne znači u odnosu na jednu kvalitetnu pesmu. Ceo album praviti odjednom, sada za to nema potrebe, to je gubljenje vremena.

Jeste li se opustili, s obzirom na to da pandemija koronavirusa jenjava?

Foto: Printscreen You Tube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

- Siguran sam da je to bilo, da kažem, namontirano. Čim je počeo rat u Ukrajini, virus je nestao... Hoće uvek da nas drže pod tenzijom. Mi smo od osamdesetih pod nekim stresom. Mislim da nam to rade na najmonstruozniji način.

U medijima su česti naslovi o provokativnim fotografijama Vaše ćerke Đine. Kako Vi komentarišete njene objave na društvenim mrežama?

- Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge.

Uspevate li se jednako posvetiti i karijeri i porodici?

Foto: Aleksandar Jovanović

- Sreća pa je moj posao takav da sam većinu vremena slobodan, nisu koncerti svakog dana. Drago mi je zbog toga i rado provodim vreme sa porodicom. Kao i svaki posao, neko radi od 8 do 16 pa se stigne uskladiti, pa tako i ja.

Bili ste na komemoraciji Ivice Osima, kakav je bio vaš odnos?

- Mi smo se dugo družili, bili smo izuzetno bliski. Kao braća, jedan uz drugog, bio je sjajan odnos, ali, nažalost, ovako se završilo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija