• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.05.2022

21:17

ISAK PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ! Šabanović progovorio o vezi sa pevačicom! (VIDEO)

printscreen

Estrada

ISAK PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ! Šabanović progovorio o vezi sa pevačicom! (VIDEO)

Podeli vest

Isak Šabanović pojavio se na promociji albuma Seke Aleksić koji nosi naziv "Bisokop"

Seka Aleksić zablistala je na promociji novog albuma "Bioskop", a pevačica je sve organizovala u bioskopu koji se nalazi u sklopu jednog prestoničkog tržnog centra.

Foto: Foto: M.K.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić na promociji albuma "Bioskop"

- Dočekali smo i ovaj dan na moje veliko zadovoljstvo. Drago mi je da je došlo dosta prijatelja, kolega i saradnika. Kada budem izašla na teren i u klubove znaću pravu sliku. O ovome su razmišljali moji saradnici, nisam se puno trudila, samo sam se našminkala i došla, ali morate priznati da ovaj bioskop izgleda famozno. Veljko glumi u novom spotu za pesmu "Rana", saradnici su ga pitali, tako sam im rekla, jer on možda ne bi hteo, ali pristao je. Imamo priliku da ga vidimo kakav je. Čast mi je i zadovoljstvo što je pristao, mi smo u braku 13 godina. U našem braku je sve skladno jer imamo razumevanje i poverenje, mi se dopunjavamo. Moj brak je dosadan jer nema trzavica, ali nama je super. U planu je Arena ove godine, drago mi je što je Kurir uz mene i nadam se da će tako ostati - rekla je Seka.

Isak Šabanović, koji je nedavno uplovio u vezu sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, otkrio je da  svojoj dragoj priređuje iznenađenje.

Foto: printscreen

Isak Šabanović o vezi sa Aleksandrom Mladenović

- Ne planiram da je zaprosim u Parizu, ali negde drugde da. Moji roditelji su super prihvatili Aleksandru. Upoznao sam njenu majku, a ona je moje preko video poziva. Tek smo počeli, biće svega - rekao je Isak, pa dodao:

- Jedva čekam da je vidim, kupio sam joj poklon. Aleksandra ne pada na materijalne stvari. Deseti dan veze dobio sam dva parfema na poklon - rekao nam je Isak Šabanović, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija