• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

20.05.2022

16:30

PEVAČICA I FUDBALER GODIŠNJICU VEZE SLAVE U DUBAIJU Kaja častila dečka odmorom od 10.000 evra

Estrada

PEVAČICA I FUDBALER GODIŠNJICU VEZE SLAVE U DUBAIJU Kaja častila dečka odmorom od 10.000 evra

Podeli vest

Kaja Ostojić je častila dečka Matea Pavlovića odmorom od 10.000 evra.

Pevačica je rešila da tri godine ljubavi sa fudbalerom proslavi u luksuznom hotelu u Dubaiju.

- Kaja je želela da iznenadi Matea na godišnjicu veze. Planirala je da mu kupi sat, ali se na kraju odlučila za romantično putovanje. Pošto zbog poslovnih obaveza dugo nisu mogli da putuju, Kaja je odlučila da odreši kesu i rezervisala je jedan od najskupljih hotela u Dubaiju - započinje izvor blizak paru i dodaje da pevačica nije htela da kaže fudbaleru gde idu, već mu je samo rekla da se spakuje i obavezno ponese kupaći:


- Danima ju je pitao gde putuju, ali je ona ćutala. Tek kada su došli na aerodrom, Mateo je shvatio da idu u Dubai. Kada su stigli u hotel, bio je fasciniran raskoši i glamurom. Zna on da je Kaja džek, ali je ponovo uspela da ga iznenadi!

Čim su stigli u Dubai, Kaja i Mateo su pozirali za Instagram. Pevačica je i javno pokazala koliko voli fudbalera, pa je pored njihove slike napisala: "Moje sunce, moj mesec!"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija