• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

21.05.2022

07:00

FOLK ZVEZDA OTVORENO PRIČA O SVOJOJ BORBI SA KILOGRAMIMA SEKA: Kad mi kažu da sam debela, jedem više!

Estrada

FOLK ZVEZDA OTVORENO PRIČA O SVOJOJ BORBI SA KILOGRAMIMA SEKA: Kad mi kažu da sam debela, jedem više!

Podeli vest

Seka Aleksić kaže da jede sve više u inat onima koji joj govore da je debela!

Folk zvezda u intervjuu za Informer priča o potomstvu, novom albumu, kokošinjcu koje ima u dvorištu svoje vile u Staroj Pazovi..., ali i kako njen suprug Veljko Piljikić reaguje kada pretera sa hranom!

- Veljkova reakcija je nekad bila katastrofalna. Drao se da nisam normalna, govorio mi je: "Nećeš moći da hodaš od gojaznosti! Šteta je da tako lepa žena bude gojazna." Na kraju je digao ruke jer je video da to kod mene ne pali. Kada me siliš da nešto uradim, ja sve radim kontra. Ako mi kažeš: "Nemoj da jedeš, debela si", ja ću više jesti!

Foto: Foto: M.K.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić na promociji novog albuma

Da li se i noću iskradate i otvarate frižider?

- To sam radila ceo život, krila sam se po špajzevima da bih jela! O tome otvoreno govorim, a 90 odsto gojaznih žena neće da priča na tu temu. Pričaju kako se goje od vazduha! Mada, i ja nekad imam utisak da je tako! Eto, juče sam pojela samo jedan obrok i uveče malu čokoladu, a ujutru sam ustala s otečenim stomakom. Očigledno da moram da budem gladna da bih smršala... Želja mi je da mi stomak izgleda ravno bar kad ga uvučem, ali je to i dalje nemoguće.

Jeste li razmišljali o smanjenju želuca?

- Nikada! Imam i novca i vremena za to, ali mi je suludo da zbog 10-12 kila viška odem na operaciju, koja je strašno opasna i plašim je se! Šta je s mojim mozgom ako moram da skratim želudac da ne bih jela?! Prejedanje je psihički problem, koji se rešava u glavi.

Da li ste spremni za još jednu vantelesnu oplodnju?

- Da, Veljko i ja želimo još dece. Drugarice mi kažu da treba da rodim ćerku, jer tate vole žensku decu. Ali najbitnije je deci pružiti lepo detinjstvo, pol nije važan.

Kako se snalazite sa kokoškama, koje odnedavno imate u svom dvorištu?

- U kokošinjcu se snalazim kao i svaka kokoška! Sama sve čistim, uđem u kokošinjac i lopatam. Ne pevam im, ali im dajem imena. Jedna se zove Cveta. Planiram da kupim i patke, ćurke, guske...

Foto: Foto: M.K.

Saša Vidić došao na promociju albuma Seke Aleksić

Da li biste se preselili na selo?

- Da! Želja mi je da živim izolovana na nekom brdu. Nadam se da će mi se to i ostvariti. Možda i pre penzije odem na selo!

Samo sa Veljkom mogu da se mazim i ljubim

Objavili ste deveti album "Bioskop", a u numeri "Rana" glumi vaš suprug.

- Veljko je ranije bio u moja dva spota i rekao je da više nikad neće. Uspela sam da ga ubedim da se pojavi i u trećem! U scenariju je pisalo da moram da se grlim s muškarcem, mazim ga po licu, stavim ruku na rame, a ja to nisam htela da radim s manekenom. Samo sa Veljkom! Rekla sam mu: "Ljubavi, ovaj spot mora da bude vrhunski i treba nam jak, ozbiljan, muškarac s lepim crtama lica koji će delovati moćno." Na kraju je pristao!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija