• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D. I.

22.05.2022

07:00

OTIŠLA U PARIZ BEZ DEČKA, PA PREŽIVELA PAKAO! Aleksandra Mladenović imala probleme u Francuskoj, a Isak nije bio s njom!

Instagram/printscreen

Estrada

OTIŠLA U PARIZ BEZ DEČKA, PA PREŽIVELA PAKAO! Aleksandra Mladenović imala probleme u Francuskoj, a Isak nije bio s njom!

Podeli vest

Aleksandra Mladenović nedavno je boravila u Parizu i to bez svog dečka, Isaka Šabanovića

Njeno putovanje u francusku prestonicu, mnogi su odmah protumačili kao da je raskinula s dečkom, a istina je sasvim drugačija.

Foto: printscreen

Aleksandra i Isak

Aleksandra je, kako je otkriveno, u Pariz otišla kod porodičnih prijatelja, a ovo putovanje bilo je isplanirano mesecima ranije te je Isak izostao iz opravdanih razloga.

– Sa Isakom sam i sve je u najbolje redu – započinje pricu kroz osmeh Aleksanda i nastavlja: 

- To su dugogodišnji prijatelji moje porodice i mene, išla sam da ih vidim i nekoliko dana da odmorim. Naravno da Isaku nije bilo krivo, jer nema razloga za to. Mi smo odrasli ljudi, zreli i imamo apsolutno povrenje jedno u drugo. U Parizu mi je bilo baš lepo, odmorila sam od obaveza, šetala, šopingovala, napunila baterije za naredni period kada ću dosta raditi - navela je ona, a zatim potvrdila da je imala probleme u Francuskoj gde je izgubila pasoš:

Foto: Instagram/printscreen

Aleksandra Mladenović izgubila pasoš u Parizu

– Tačno je to sto ste čuli. Desio mi se taj peh, izgubila sam negde pasoš. Ipak, uspela sam i bez pasoša da se vratim u svoju zemlju, a po povratku sam odmah izvadila novi – rekla nam je lepa pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija