• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.05.2022

09:34

SLAVLJE U PORODICI TERZIĆ! Maša objavila fotografije cele familije na okupu!

Instagram/printscreen

Estrada

SLAVLJE U PORODICI TERZIĆ! Maša objavila fotografije cele familije na okupu!

Podeli vest

Ćerka direktora fudbalskog kluba Crvena Zvezda, Zvezdana Terzića, Maša, proslavila je sinoć rođenan u poodmakloj trudnoći

Maša je okupila celu familiju u jednom prestoničkom restoranu i proslavila 27 rođendan, a svima je priviukao pažnju njen trudnički stomak. Terzićeva ćerka u poodmakloj je trudnoći, a i dalje nije objavila ime svog emotivnog partnera.

Foto: Instagram/printscreen

Slavila rođendan sa porodicom, partnera još nije predstavila... Maša Terzić

Ona je sinoć sa roditeljima Svetlanom i Zvezdanom, kao i braćoim Kostadinom i Nikšom, ali i drugim članovima porodice i priajteljima slavila do jutra, obučena u crnu čipkastu haljinu.

Iako će se uskoro poroditi, to je nije sprečilo da se lepo provede i objavi dosta fotografija sa slavlja.

Foto: Instagram/printscreen

Slavljenica s gostima

Inače, Mašinog emotivnog partnera s kojim će dobiti bebu, a koji je kako je poznato biznismen iz inostranstva, njen otac Zvezdan još nije najbolje upoznao što je nedavno otkrio kada je govorio o tome kakav je on kao tast:

- Mislim da sam lagan, jer im se uopšte ne mešam. Puštam ih da žive svoje živote - kazao je Zvezdan koji nije imao mnogo toga da doda o zetu:

- Pa njega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija