• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.05.2022

17:45

STIGLA PRESUDA, MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC! Mirjana se oglasila i otkrila detalje!

printscreen

Estrada

STIGLA PRESUDA, MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC! Mirjana se oglasila i otkrila detalje!

Podeli vest

Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića

Mirjana je nedavno boravila u beogradu na poslednjem ročištu i najavila je rkaj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude: 

Foto: Marko Pantić

Mirjana sa sinom Devinom

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilic i Devin Antonovic JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuž0,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog drustva.
Uvek sam zelela i verovala da se u Srbiji ipak moze naci pravda i veoma mi je drago da se nisam razocarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana
- napisala je Antonovićka.

Foto: facebook.com

Podsrtimo, Devin Antonović pre skoro deceniju podneo je tužbu protiv svoje majke Mirjane Antonović i pevača Miroslava Ilića u nameri da dokaže ko mu je otac. Među svedocima, bila je i pevačica Lepa Brena, kao i mnogi drugi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Konacno ovaj gad od muskog roda da plati za sve jer kada mu je bilo lepo sa doticnom nije se zalio . Ja da sam na Devinovom mestu sve bih mu naplatila - propali bivsi alkoholicar !

dragan

pre 1 godinu

Cuj Devin ....pravo srpsko ime nema sta Mozda nije Devin neko KEVIN....

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija