• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2022

07:20

UPOREDIO ANDRIANU LIMU SA MORTIŠOM ADAMS! Peđa Božić ocenio frizure zvezda koje su šetale crvenim tepihom! EVO KAKO SU OSTALE PROŠLE!

printscreen

Estrada

UPOREDIO ANDRIANU LIMU SA MORTIŠOM ADAMS! Peđa Božić ocenio frizure zvezda koje su šetale crvenim tepihom! EVO KAKO SU OSTALE PROŠLE!

Podeli vest

Peđa Božić, jedan od najpoznatijih frizera u Srbiji, podelio je sa nama svoje mišljenje i davao ocene frizurama zvezda koje su šetale crvenim tepihom

Našem poznatom frizeru, Peđi Božiću, mnoge ličnosti sa domaće javne scene prepustile su mu u ruke svoj izgled i deo sebe koji im zadaje najviše problema, ali ga najviše i vole - kosu.

S obzirom na svoje znanje i iskustvo, on je, za Informer.rs, podelio svoje mišljenje o frizurama svetskih zvezda koje su nedavno šetale na crvenom tepihu u Kanu i bio stručni žiri koji je svakoj dao adekvatnu ocenu.

Prva na spisku bila je glumica Merjem Uzerli, a evo šta je Peđa imao da kaže o njenoj frizuri: 

 

 

- Lepa glumica, Merjem Uzerli, publici poznata po ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", izgleda glamurozno na crvenom tepihu u Kanu. Međutim, po meni, frizura joj je suviše obična, a boja kose deluje bledo. Kako su sada u trendu bakarni tonovi, šteta je što nema intenzivniju boju po kojoj je prepoznatljiva. OCENA: 4

 

Sledeća na redu bila je Eva Longorija, koja je, sudeći po oceni, prošla bolje od koleginice.

 

 

- Čuvena "Očajna domaćica", Eva Longorija, glumica je koja se na Kanskom festivalu ove godine istakla u više svojih izdanja. U "disko" haljini je delovala elegantno i seksi. Frizura je u potpunosti usklađena sa stajlingom. OCENA: 5

 

Odmah posle komentara o Evinoj kosi, otkrio nam je čija je frizura, po njegovom mišljenu, zauzela mesto na zlatnoj sredini. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

- Legendarna glumica, Šeron Stoun, izvela je pravi performans na crvenom tepihu u kreaciji "Dolce&Gabanna". Poznata po odbijanju fejslift-a, ova holivudska zvezda i u svojim ozbiljnim godinama izgleda odlično. Na žalost, iako joj kratka kosa dobro stoji, frizura je za ovu priliku morala da bude bolje uređena. OCENA: 3 - objasnio je Peđa, pa nastavio sa komentarisanjem: 

 

 

 

Glumica En Hatavej, u skladu je sa svojim imidžom devojke iz susedstva. Ko voli ovakav "look", sve je u redu i usklađeno. Po meni, za ovakvu priliku, zvezda bi trebalo da izgleda glamuroznije u svakom pogledu. OCENA: 2

 

Za sam kraj, Božić je otkrio ko je poneo titulu najlošije frizure sa crvenog tepiha, a to je ovog puta bila Andriana Lima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

- Prelepa Andriana Lima se odvažila da razgoliti svoj trudnički stomak, što je već viđeno. Crna haljina sa crnom kosom najsrećnija kombinacija za ovakav događaj. Malo podseća na Mortrišu. OCENA: 1 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija