• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

27.05.2022

18:28

FOLK ZVEZDA SAVETOVALA NASLEDNICU DA NE SRLJA U BRAK! Ceca ne da ćerki da se uda za Gudelja!

ATA Images

Estrada

FOLK ZVEZDA SAVETOVALA NASLEDNICU DA NE SRLJA U BRAK! Ceca ne da ćerki da se uda za Gudelja!

Podeli vest

Ceca Ražnatović je oduševljena zbog toga kakvog je momka izabrala njena ćerka Anastasija, ali ju je savetovala da se još ne venčava "jer je previše mlada"

Ceca Ražnatović ne dozvoljava ćerki Anastasiji da se uda za Nemanju Gudelja!

Foto: Insajder/Rojters

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Iako je oduševljena zbog toga kakvog je momka izabrala njena naslednica, folk zvezda ju je savetovala da se još ne venčava "jer je previše mlada".

Kako saznaje Informer, mlada pevačica se toliko zaljubila u fudbalera da je posle samo tri meseca veze spremna za brak!

- Tasa stalno priča o Nemanji! Baš se zaljubila, veruje da je on pravi čovek za nju. Često ide kod njega u Španiju i bliska je sa njegovom sestrom, bratom i majkom. Da Nemanja ima ozbiljne namere, pokazao je tako što je sa celom svojom porodicom otišao u utorak da upozna Cecu! Ta zajednička večera Ražnatovića i Gudeljovih prošla je odlično! Ceca je čak zaplakala kad je Nemanja poklonio svojoj devojci umetničku sliku, na kojoj su ona i njen pokojni tata Arkan - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da su mnogi očekivali da Nemanja baš te večeri zaprosi Anastasiju:

- Sve je bilo toliko idilično da su neki bili ubeđeni da će Nemanja u nekom trenutku kleknuti i izvaditi prsten. To se, međutim, nije desilo, ali sam čuo da Gudelj planira uskoro to da učini, možda već za nekoliko dana kad bude otputovao sa Anastasijom na Ibicu! To luksuzno putovanje je njegov poklon Anastasiji za njen 24. rođendan.

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

I sama Anastasija očekuje da je Nemanja uskoro zaprosi i o tome je pričala sa majkom, ali je naišla na hladan tuš!

- Nije ti pametno da se udaješ tako mlada! Nemanja je divan, ne mogu nijednu ružnu reč da kažem o njemu, ali nemoj da žuriš sa brakom. Treba prvo da gradiš karijeru, a kako ćeš to uspeti ako živiš u Španiji?! Imaj, ćero, svoje parče hleba, a brak ti neće pobeći - otkriva naš izvor šta je Ceca rekla svojoj ćerki.

Da Ražnatovićeva ne bi volela da uskoro dobije zeta, potvrdila je i njena drugarica Marija Šerifović, koja je bila na Tasinoj rođendanskoj žurci.

- Ceca ne bi volela da se Tasa uda, rekla mi je to! Čini mi se da bi Anastasija baš volela da bude u braku sa Nemanjom, ali Ceca smatra da joj je ćerka još mlada za to - rekla nam je Marija!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija