• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.05.2022

09:50

OVO SU SVI POKLNI KOJE JE ANASTASIJA DOBILA OD NEMANJE GUDELJA! Do sada je ovako niko nije tretirao

printscreen

Estrada

OVO SU SVI POKLNI KOJE JE ANASTASIJA DOBILA OD NEMANJE GUDELJA! Do sada je ovako niko nije tretirao

Podeli vest

Nemanja Gudelj skopocenim poklonim daruje Anastasiju Ražnatović evo šta je sve dobila od dečka

Fudbaler Nemanja Gudelj, akuelni dečko najpopularnije mlade pevačice Anastasije Ražnatović, pre nekoliko dana Tasa je proslavila rođendan, Gudeljov poklon rasplakao je i Cecu i Anastasiju. Naime, on joj je poklonio portret na kom je ona sa svojim ocem. Fudbaler je pre nekoliko dana doputovao sa porodicom iz Španije i odmah otišao kod Ražnatovića kako bi upoznao Tasinu porodicu, tom prilikom on joj je doneo veliki buket ruža na kom je pisao "Volim te".

Foto: printscreen instagram

Poljubac Anastasije i Nemanje Gudelja

To svakao nisu jedni pokloni za nju, ikeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem, ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag. Svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! 

Foto: Instagram/printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera zdera

pre 2 godine

Jadno dete toliko je napumpana i izoperisana da izlgeda kao da ima cetrdesetak.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija