• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Telegraf/Informer/D. I.

27.05.2022

11:01

MILICA TODOROVIĆ I DRAGI GUDELJ SE ZANELI, IGRALI PRIPIJENI! Pevačica oduševljena: On je baš dobar frajer!

printscreen

Estrada

MILICA TODOROVIĆ I DRAGI GUDELJ SE ZANELI, IGRALI PRIPIJENI! Pevačica oduševljena: On je baš dobar frajer!

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović u sredu je proslavila 24. rođendan, a glavni gost je bio njen dečko Nemanja Gudelj sa članovima svoje porodice među kojima je bio i njegov brat Dragiša Gudelj

Iako su Anastasija i Nemanja bili u centru zbivanja, veliku pažnju privukao je njegov brat Dragi, a posebno se svideo Milici Todorović.

Foto: Insajder

Milica Todorović na rođendanu Anastasija Ražnatović

Pevačica i Dragi, koji se takođe bavi fudbalo, igrali su pripijeni, a Milica je nakon toga izjavila da je mlađi Gudelj dobar frajer:

- Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da duskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće - rekla je Milica, a na pitanje da li gori između nje i Gudelja, ona je s smehom odgovorila:

- Ma gori sve. Inače gori unutra, znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da poverujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovde je tako lepo da nemam reči. Svi su opušteni i veseli- kazala je pevačica.

Foto: Insajder

Nemanja i Dragi Gudelj

Todorovićka je prokomentarisala i Anastasijinog novog dečka Nemanju, te zaključila da je super kada devojka ima dečka:

-To je lepo, lepo je kad imaš dečka. Potrudila sam se da izgledam najlepše moguće. Ljudi, nebitno je da li je sportista ili glumac (haha). Mora da ima jaču energiju od moje, zato nemam momka- zaključila je Milica.

Foto: Instagram/printscreen

Anastasija i Nemanja Gudelj

 Kako je na rođendanu bilo mnogo pevača, osim Aleksandre Prijović, Vanje Mijatović, Joce Stefanovića, i mama Ceca se u jednom trenutku latila mikrofona. Kada je zapevala ,,Nagovori" i ,,Lepi grome moj", Nemanjina majka Olivera je bila oduševljena, pa je igrala sa sinovima, ćerkom i budućom snajkom. Ražnatovićkina pesma ,,39,2" omiljena je pesma Nemanjine majke, pa je Olivera pokazala koliko je opuštena i koliko dobro đuska. Nakon Cece, zapevao je i Saša Matić, ali ga je ubrzo prekinuo Veljko Ražnatović, koji se skinuo i zapevao Saletove stihove ,,dao bih joj srce svoje, neka ima srca dva", što je u svima probudilo posebnu emociju.

POGLEDAJTE ŠTA JE MARIJA GOVORILA SINOĆ NA NASTUPU KADA JE POVREĐENA:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija