• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

17:33

MLADENOVIĆKA I ISAK UHVAĆENI U AKCIJI! Strasno je ljubi, a ona ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

printscreen instagram/aleksandra_mladenovic_

Estrada

MLADENOVIĆKA I ISAK UHVAĆENI U AKCIJI! Strasno je ljubi, a ona ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Podeli vest

Alekasandra Mladenović i pevač Isak Šabanović nedavno su otkrili da su u vezi

Pevačica Aleksandra Mladenović na društvenim mrežama je objavila fotku sa novim dečkom Isakom Šabanovićem.

Foto: printscreen

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović uživaju u ljubavi

Mladenovićka je na svom Instagram storiju svima pokazala koliko uživa u ljubavi sa mlađim kolegom, a pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi kako je on ljubi, dok ona ne skida osmeh sa lica.

Foto: printscreen instagram/aleksandra_mladenovic_

Isak Šabanović ljubi Aleksandru Mladenović

Podsetimo, Isak se nedavno pojavio na promociji albuma Seke Aleksić koji nosi naziv "Bisokop", a tom prilikom je otkrio da joj je priredio iznenađenje.

Ne planiram da je zaprosim u Parizu, ali negde drugde da. Moji roditelji su super prihvatili Aleksandru. Upoznao sam njenu majku, a ona je moje preko video poziva. Tek smo počeli, biće svega - rekao je Isak tada, pa dodao:

Jedva čekam da je vidim, kupio sam joj poklon. Aleksandra ne pada na materijalne stvari. Deseti dan veze dobio sam dva parfema na poklon - otkrio nam je Isak Šabanović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija