• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.05.2022

14:19

ANA BEKUTA ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA MRKI! Milutin je tražio samo jednu stvar od nje i pevačica ga je ispoštovala

marko đ

Estrada

ANA BEKUTA ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA MRKI! Milutin je tražio samo jednu stvar od nje i pevačica ga je ispoštovala

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta pre nekoliko dana održala se šestomesecnicu smrti Milutina Mrkonjića. Mrka je imao jedan zahtev za nju koji mu je ona ispunila i pored velike tuge

Nedavno je održata šestomesecnica povodom smrti Milutina Mrkonjića u aleji zaslužnih građanje, sve je začudilo to što na pomen nije stila Dragana Mrkonjić, supruga pokojnog Mrke.

Sa druge strane, Ana je neutešna stajala sa svojim unucima pored Mrkine večne kuće, a kada su se svi razišli, prišla je spomeniku i nekoliko minuta nešto šaputala nad grobom.

Foto: informer.rs

- Ana i Milutin su o svemu pričali, pa i o tome šta i kako će kada dođe taj dan. Ti razgovori nikada nisu prijatni, ali Mrkina želja je bila da Ana nikako ne zapostavi muziku koju je on toliko voleo, molio je da nastavi da peva i da se uvek seti koliko je on uživao u njenom glasu. Rekao joj je da će on uvek biti tu i slušati njen anđeoski glas i radovati se kao nekada i ona je to učinila, ne objašnjavajući nikom ništa ni kada su je napadali što ga nije ožalila nego peva - rekao je izvor i dodaje da je na pomen došla i Anina majka koja je Milutina mnogo volela kao i on nju.

Foto: informer.rs

Skup je bio veoma dostojanstven, ali svima je upadljivo bilo Dašino odsustvo. "Naravno, niko ni reč nije rekao, svi znaju da je Daša bolesna, ali Mrkine bivše komšije pričaju da je sad nešto nezadovoljna.

- Pominjala je neku imovinu, novac, da li ima neke peripetije oko nasledstva ili je očekivala nešto čega nema, ne znam. Mi nemamo od koga da saznamo ništa pouzdano, to je sve rekla kazala - rekao je bivši komšija za Svet i dodaje da je njihova zgrada bila drugačija dok je Mrka živeo tu i da im svima nedostaje.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija