• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

17:26

GUDELJ NIGDE NE IDE BEZ OVOG ČOVEKA Doveo ga iz Španije u Beograd i upoznao sa Anastasijom POSVETIO MU I TETOVAŽU

Instagram

Estrada

GUDELJ NIGDE NE IDE BEZ OVOG ČOVEKA Doveo ga iz Španije u Beograd i upoznao sa Anastasijom POSVETIO MU I TETOVAŽU

Podeli vest

Novi dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj doveo je iz Španije u Beograd ličnog vozača

Fudbaler Sevilje nigde ne ide bez svog najboljeg prijatelja i šofera Raška, koji ga vozika kada je u Španiji, ali  i sada kada je u Beogradu.

Nemanja Gudelj je došao u srpsku prestonicu da bi zajedno sa pevačicom Anastasijom Ražnatović proslavio njen rođendan. Oni koriste svaki momenat da budu zajedno, obilaze prestoničke restorane, a njega svuda vozi lični vozač.

- Nemanja voli da može potpuno da se opusti kada izlazi u grad. Ne želi da razmišlja o parkingu, gužvi i haosu u saobraćaju, već se totalno uživa. Od tačke A do tačke B ga vozi njegov Raško. On brine o Nemanjinoj bezbednosti u saobraćaju i kada je u Sevilji - kaže izvor Informera.

 

 

Kako navodi naš sagovornik Raško je Gudelju više od vozača:

- Nemanja mu mnogo veruje. Svuda ide sa njim. Ne sedi u kolima i ne čeka Gudelja dok je u prvodu, već se zajedno provode, zabavljaju. Bili su sada zajedno i u jednom prestoničkom klubu. Kada je Anastasija bila u Sevilji bio joj je na raspolaganju i baš su se zbiližili - prenosi naš izvor. 

 

 

Gudelj je svom vozaču čak posvetio i tetovažu. On je na ruci istetovirao njegov ime, a isto je učinio i njegov rođeni brat Dragi Gudelj, te je očigledno reč o velikom porodičnom prijateljstvu.

Foto: Instagram

Imaju iste tetovaže

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija