• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal/Informer/M.K

30.05.2022

08:23

INDI DOBILA BATINE, ILDA, SNEŽANA I ĐANI GLEDALI! Pevači nisu pomogli koleginici dok su je brutalno prebijali!

printscreen

Estrada

INDI DOBILA BATINE, ILDA, SNEŽANA I ĐANI GLEDALI! Pevači nisu pomogli koleginici dok su je brutalno prebijali!

Podeli vest

Indi Aradinović ćutala o traumama koje je zaradila na jednoj romskoj svadbi u Parizu

Indi Aradinović skoro celu deceniju ćutala o batinama koje je jednom prilikom dobila na nastupu. Ne bi nju ni bolele te batine da nije bilo kolega oko nje koji su sve to gledali, a nisu hteli da pomognu, naprotiv čak su okrenuli glavu i pravili se kao da se ništa ne dešava. Naime na istoj svadbi našli su se Đani, Ilda Šaulić i Snežana Đurišić koji su bez ikakve reakcije ispratili incident. Inače, Indije tada imala problem sa gostom koji je bio nevaspitan prema njoj, pa ga je ona udarila pesnicom.

Foto: Privatna arhiva

- Imala sam najgori najsuroviji peh na romskoj svadbi. Pesnicom sa nabola muškarca koji se neprimerno ponašao i dobila sam brutalne batine od dva muškarca gosta. - Rekla je Indi

Nakon toga dvojca Roma koji su bili sa njima u dvorištu, preuzeli su pravdu u svoje ruke i napali daleko slabiju Indi i to su učinili, pa je nemoćna žena dobila batine, a sve se dešavalo dok su incident nemo posmatrale njene kolege.

Foto: TV Pink printscreen

Nije mogla ništa da učijni... Ilda

- Bila je velika svadba sa mnogo naših zvezda Snežana Đurišić, Đani, Ilda Šaulić. Moj potez nije bio pametan, veome je brutalno bilo sve, imala sam hematom na glavi, na butinama - izjavila je pevačica.

Foto: printscreen tvin

Snežana Đurišić nije mogla da pomogne Indi

Pevačica to nije htela da komentariše, njeni prijatelji tvrde da je Indi od batina i hematoma više bolela činjenica da joj kolege nisu pomogle u nevolji. Međutim, to nije jedina sitacija tog tipa u kojoj se Indi našla.

Potsetimo, nju su žene jurile da biju jer im je smetalo što njihovi muškarci otkidaju za Indi.

- Nisam im ja krica što oni gledaju u mene- Objasila je pevačica koja je u tim sitacijama morala da beži i krije se po liftovima i ćoškovima ne bi li izvukla živu glavu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija