• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

31.05.2022

07:20

NEMANJA GUDELJ NE RAZDVAJA SE OD MEKSIKANCA! Tasin dečko tetovirao ime svog šofera!

ATA Images

Estrada

NEMANJA GUDELJ NE RAZDVAJA SE OD MEKSIKANCA! Tasin dečko tetovirao ime svog šofera!

Podeli vest

Fudbaler Nemanja Gudelj istetovirao je ime svog šofera, Rašida Riverčafa

Nemanja Gudelj tetovirao je ime svog šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa! Fudbaler Sevilje nigde ne ide bez svog najboljeg prijatelja i šofera, koji ga je i dovezao iz Španije u Beograd za rođendan devojke Anastasije Ražnatović.

Foto: ATA Images

Nemanja Gudelj

- Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša - priča naš izvor i otkriva kako su slavni srpski fudbaler i Meksikanac započeli prijateljstvo:

- Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji, upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač... Nerazdvojni su!

Foto: printscreen instagram

Tekst potpisa

Nemanja i Tasa su prethodnih dana obilazili beogradske klubove, a s njima je sve vreme bio Rašid. Ne samo što ih je vozio do lokala već se i provodio s njima.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile iz Laikovca

pre 2 godine

Neizbijezan brak Gudelja i Meksikanca Vidi se To.

psihijatar

pre 2 godine

Prijatelj, šofer....i ljubavnik...kakav polusvet.........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija