• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.05.2022

17:17

OVAKAV SPEKTAKL SAMO INFORMER MOŽE DA NAPRAVI! Pogledajte koje sve poznate ličnosti su uveličale 10. rođendan našeg lista! (VIDEO)

printscreen

Estrada

OVAKAV SPEKTAKL SAMO INFORMER MOŽE DA NAPRAVI! Pogledajte koje sve poznate ličnosti su uveličale 10. rođendan našeg lista! (VIDEO)

Podeli vest

Velika žurka kojom je Informer, najčitaniji dnevni list u Srbiji, obeležio 10 godina rada i postojanja sinoć je održana u Beogradu, a Dragan J. Vučićević sa svojim saradnicima okupio je domaći džet set koji je došao u ogromnom broju

Najlepše želje i čestitke Informeru su sinoć poželeli predstavici državnog vrha Srbije, kao i mnoge javne ličnosti iz sveta muzike i filma. Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera i Damir Dragić, direktor Insajder tima koji deceniju proizvodi najčitaniju novinu, dočekivali su goste na ulazu restorana "Kasina".

Foto: informer

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

Glavni urednik informera održao je govor na savlju, ističići da je početak rada bio veoma težak i da niko nije sanjao ovakav uspeh:

- Pre deset godina, malo ko je verovao da je moguće. Malo ko je i od nas u redakciji mogao i da pomisli da ćemo napraviti ubedljivo najtiražnije, najčitanije i najprodavanije dnevne novine u Srbiji. Ali, evo, Informer je danas nesporno najtiražniji dnevni list, i to ne samo u našoj zemlji, nego u čitavom regionu. U doba najveće globalne ekonomske krize, u vreme pomora papirnih medija širom sveta, mi uspevamo da pobeđujemo - kaže glavni urednik Informera koji se zahvaljuje čitaocima, jer, kako kaže - bez njih ničega ne bi ni bilo - kazao je Dragan J. Vučićević.

Brojne ličnosti iz sveta politike svojim dolaskom sinoć dokaz su da je Informer novina koja ima izuzetan kredibilitet kod građana.

Foto: Informer

Ana Brnabić

Među prvima na slavlje je stigla Ana Brnabić, premijerka Srbije koja je bila vidno raspoložena i nije krila da ima dobru poslovnu saradnju sa novinarima Informera.

Foto: informer.rs

Goran Vesić

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, takođe, je rado viđen gost na proslavama najtiražnijeg dnevnog lista.

Foto: Informer

Aleksandar Vulin sa suprugom

A Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova, na slavlje je stigao sa suprugom.

Foto: Informer

Ivica Dačić

Redovan gost i rado viđen na slavljima Informera svakako je Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije.

Toma Momirović, ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture, ne krije da rado sarađuje sa Informerom, pa je bio gost i sinoćnjeg slavlja.

Foto: Informer

Toma Momirović, ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture

Foto: Informer

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović, ministar odbrane, redovan je sagovornik dnevnog lista Informer čija čitanost dominira u celoj zemlji.

Foto: Informer

Nenad Popović, ministar

Nenad Popović - ministar za inovacije i tehnološki razvoj nije izostao sa velike žurke dnevnog lista Informer.

Foto: Informer

Dragan Marković Palma

Lider Jednistvene Srbije Dragan Marković Palma jedan je od prvih koji je stigao na žurku. 

A prisutni su bili i Aleksandar Antić, direktor Koridora Srbije, kao i Zoran Đorđević, direktor Pošte Srbije. 

Foto: Informer

Aleksandar Antić, direktor Koridora Srbije

Foto: Informer

Zoran Đorđević, direktor Pošte Srbije

Ispred Informer.rs, sinoć su podršku kolegama iz dnevnog lista dali i Nemanja Petričević, glavni i odgovorni urednik sajta, kao i Ivona Tomković, zamenica glavnog i odgovornog urednika portala.

Foto: Informer

Nemanja Petričević

Foto: Informer

Ivona Tomković

Najveće muzičke zvezde deceniju već sarađuju sa Informerom i kažu da do sada nisu imali nesuglasice s nama, zato je sinoć Miroslav Ilić bio jedan od važnih gostiju slavlja.

Foto: Informer

Lepa Lukić i Miroslav Ilić na rođendanu Informera

Pevač je uživao u društvu svoje koleginice Lepe Lukić, legendarne pevačice koja se uvek rado odaziva pozivu Informera.

Foto: Informer

Lepa Lukić na rođendanu Informera

Istaknute estradne zvezde sa Informerom ne samo da slave, već i prave žurku, te je bilo nemninovno da neki od njih zapevaju, pa se među prvima mikrofona latila Nataša Bekvalac koja je odmah zagrejala atmosferu.

Foto: Informer

Nataša Bekvalac

Na binu je, potom stupio njen kolega Aco Pejović koji je Informeru poželeo sve najbolje, a nakon njega zapevao je i Saša Matić.

Foto: Informer

Aco Pejović oduševio prisutne

Foto: Informer

Zepevao i Saša Matić

Zorica Brunclik privukla je veliku pažnju javnosti, a pevačica koja uskoro slavi 50 godina karijere zapevala je u pratnji harmonike svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Foto: Informer

Zorica Brunclik i Kemiš

Foto: Informer

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović zbog svoje muzičke kariejre, ali i sveže veze sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom, privukla je veliku pažnju novinara.

Foto: Informer

Ana Nikolić

Osim nje, sve je oduševilo i prisustvo prelepe Ane Nikolić, koja je odisala elegancijom.

Svečano duvanje svećica na rođendanskoj torti bilo je zakazano za ponoć kada je zapevala i jedna od najvećih muzilkih zvezda Mira Škorić, nakon koje je u istom ritmu nastavio i pevač Marko Bulat. 

Foto: Informer

Mira Škorić

Foto: Informer

Marko Bulat

Foto: Informer

Damir Dragić, Snežana Đurišić, Dragan J. Vučićević i Vanja Milošević

Snežana Đurišić došla je u pratnji svog izabranika ginekologa Vanje Miloševića, kao i Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, Zlata Petrović sa sinom Jovanom i mnogi drugi.

Dragan J.Vučićević održao je govor pred ogromnim brojem priatelja kuće, saradnicma i poštovaoicma rada Informera i sa Damirom Dragićem presekao rođendansku tortu.

Foto: Informer.rs

Presekli tortu... Vukšin Vučićević, Damir Dragić, Dragan J. Vučićević i Mira Škorić

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, sinoć je dočekao svoj rođendan na slavlju Informera i poželeo i sebi, ali i najčitanijoj dnevnoj novini sve najbolje.

Foto: Informer

Željko Mitrović

Foto: Informer

Jovana Jeremić

Željko nije bio jedini predstavnik sa ružičaste televizije, a veliku pažnju privukla je perjanica njegovog jutarnjeg programa, Jovana Jeremić.

I svet sporta imao je svoje predstavnike na žurki Informera, te je Zvezdan Terzić, direktor Crvene Zvezde čestitao Draganu J. Vučićeviću na uspehu.

Foto: Informer

Zvezdan Terzić

A čestitke su uputuli i Željko Rebrača, kao i Dejan Tomašević  koji su uvek rado viđeni gosti na žurkama najčitanijeg dnevnog lista.

Foto: Informer

Željko Rebrača i Dejan Tomašević

Među poznatim javnim ličnostima veliku pažnju privukli su i Kristina kija Kockar, ali i Sloba Radanović koji su se prvi put sreli od njegove ženidbe. 

Foto: Informer

Kija Kockar

Foto: Informer

Sloba Radanović

A u jednom trenutku ispred restorana zaustavilo se i vozilo Hitne pomoći iz kog je izašla Tamara Đurić, popularna starleta, maskirana u Majkl Džeksona.

Foto: Informer

Tamara Đurić kao Majkl Džekson

Nema sumnje da je upravo ona privukla najveću pažnju javnosti.

I Maja Marinković koja je došla u pratnji oca Radomira Marinkovića Takija, nije ništa manje pažnje privukla, kao i Stanija Dobrojević koja je prvi put posle raskida sa Markom Markovićem bila prisutna u javnosti. 

Foto: Informer

Stanija i Maja oduševile

Ozbiljnu žurku sinoć je napravio Andrija Era Ojdanić, kao i pevačica Mina Kostić.

Foto: Informer

Era Ojdanić

Foto: Informer

Mina Kostić

Nezaobilazni su bili pevači, ali i rijaliti zvezde koje su uveličale slavlje poput Sare Reljić, Bore Santane i drugih.

Foto: Informer

Pevačica Sara Reljić

Foto: Informer

Bora Santana

A zapevao je i Damir Handanović, kompozitor, direktor CEBEF-a i član Srpske Napredne Stranke. Među poznatima je bio i Miša Vacić, predsednik stranke "Srpska Desnica". 

Foto: Informer

Damir Handanović

Foto: Informer

Miša Vacić

I konkurencija je važan deo uspeha Informera, te je među onima koji nisu propustili priliku da čestitaju bilo i istaknutih ličnosti iz drugih kompanija. 

Foto: Informer

Beba Dragić, Iva Popović, Nataša i Maša Drakulić

Pored velikih zvezda, i mlađi pevači su se istakli, te je njihove boje branila Ivana Milenković, kao i pevač Zoran Petrović Zole, ali i tekstopisac Jovana Radovanović. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija