• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2022

19:00

ZAŠTO NAROD OBOŽAVA KU*KE S JAVNE SCENE? Jovana Jeremić u emisiji "Do koske" objašnjava šta privlači publiku!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZAŠTO NAROD OBOŽAVA KU*KE S JAVNE SCENE? Jovana Jeremić u emisiji "Do koske" objašnjava šta privlači publiku!

Podeli vest

Kao i svake srede, Jovana Jeremić bez dlake na jeziku

Poštovani gledaoci, počinje dvadeseta po redu rubrika "Do koske sa Jovanom Jeremić" koja se priča, prepričava, koja se prenosi u šampanim medijima, koja na Informerovom sajtu izlazi sredom u 19h, a četvrtkom ujutru u šampanom izdanju lista Informer. Sutra vas na kioscioma čeka moja današnja rubrika.

- Fenomenalna tema, moja tema u kojoj sam ja, možda pod rednim brojem jedan ili dva - "Ku*ke s javne scene". Dakle, zašto narod obožava i fatalno voli ku*ke s javne scene? Imala je nekada knjiga "Zašto muškarci vole ku*ke?". Ja kažem "Zašto narod voli ku*ke sa javne scene?". E pa ista stvar. Da odmah razjasnimo šta znači reč ku*ka. Ništa pežorativno, naprotiv. Ku*ka je ona osoba koja voli sebe, a samim tim voli i druge. Ku*ka je ona osoba koja ima emocije, koja oseća, koja je svesna sebe, svog obrazovanja i svog uspeha, koja poštuje sebe, ali poštuje i osobu preko puta sebe. Ku*ka je ona koja uvek ima mišljenje o svemu, zato što je ulagala u sebe ceo život, i zato što se ne boji da stane i da kaže ono što misli kad svi beže, kad svi uhvate tutavelu i bežaniju, ku*ka stane i kaže "Ja ću da kažem, ako neće niko". To su ku*ke. Samosvesne, samostalne, ostvarene žene koje mogu da funkcionišu same, ali uvek biraju da budu u paru. Zato volite ku*ke. Jer vas nenormalno pale u svakom smislu i sve hoćete sa ku*kama. Ku*ke su najbolje žene za brak. To su inteligentne žene koje su vrlo emotivne i vole da se vežu. A zašto narod voli kučke s javne scene? Pa zašto narod voli Jovanu Jeremić? Zato što zna da od Jovane Jeremić neće dobiti nijednu konvencionalnu izjavu, već onu pravu, istinitu. Jovana Jeremić neće izaći i ponoviti "okruglo pa na ćoše" izjavu. Ne. Nego će udariti tačno u metu, direktno u srž, do kostiju, do krvi do onih najsitnijih, najtananijih emocija. Jovana gađa ne u srce, već u krvotok. 

- Zato sam ja droga i zato je moja emisija droga, ali legalna, za sve gledaoce. Uvek sam imala stav za sve teme. Da ste pozvali nekog drugog sigurno se ne bi izjašnjavao kao ja, jer mu nije u interesu da iznosi svoje mišljenje. Meni jeste, zato što mislim za sebe da sam prvo, jedna visoko školovana i obrazovana žena. Vrlo često se to ne vidi, jer se nekada malo opustim pa čovek ne za da l' sam pozitivno luda ili mi stvarno nešto fali, ali moji prijatelji znaju ko sam ja i narod koji me gleda zna ko sam ja. Dakle, potrebno je da naša scena ima više ku*ki da bi nam bilo interesantnije u javnosti, a ne da neki budu poznati iz nepoznatih razloga, jer em što su glupi, em što su neinventivni i neduhoviti. Da biste bili duhoviti morate biti i inteligentni, pa čak i onako pozitivno drski i bezobrazni. To jako volim da vidim. I, od ku*ki s javne scene za mene su Jovana Jeremić, Vedrana Rudan i Marija Šerifović najveće ku*ke s javne scene - zaključila je Jovana Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

to moze samo nepismen idiot da voli koje nekog prevario pa dosao do para ba se bahati e takvi vole te idiotkinje,svaki normalan covek to ne voli

Pogledajte istini u oci

pre 2 godine

Sta Vam je, bre, ljudi?! Ne obazavamo kucke nego Vi nista drugo ne umete, niti imate da poudite osim kur.ica, mafije, udbe i psihica... Gospodjica Jovana je smesna, a ne zavodliva. Isto vazi i za sve ostale fufice, sa tome razlikom sto vecina nije cak smesna, poput Jovane. Mene bi bilo blam da me bilo ko vidi u drustvu sa slicnima, a kamoli da imam nesto vise sa sa takvima.

lel

pre 2 godine

.. to ukljucuje i nju? ko bre gura ove opskurne licnosti na tv?

Rade

pre 2 godine

Ma marš dronfuljo nema ogavnije osobe na javnoj sceni od tebe. Jadna je i žalosna ova Srbija kad ima zvezde poput tebe. Fujjjjjj

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija