• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

02.06.2022

11:25

KO JE KREATOR VENČANICE OD 20.000€? Kaća Grujić će poneti kreaciju Albanca s Kosmeta koji oblači i HOLIVUDSKE zvezde!

Estrada

KO JE KREATOR VENČANICE OD 20.000€? Kaća Grujić će poneti kreaciju Albanca s Kosmeta koji oblači i HOLIVUDSKE zvezde!

Podeli vest

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas će obaviti crkveno venčanje u kripti Hrama Svetog Save, a za tu priliku pevačica će obući skupocenu haljinu.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pred oko 500 zvanica izgovoriće da u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

Za tu priliku su pevačica i fudbaler ozbiljno odrešili kesu, pa će se gostima služiti najskuplje iće i piće, kao i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

 

 

- Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu - otkrio je izvor za Informer blizak pevačici.

Valdrin Sahiti je sa Kosova i Metohije, i stilista je političakre Vjose Osmani, koja mu je 2020. godine, dok je bila vršilac dužnosti predsednika takozvane države Kosovo, dodelila diplomatski pasoš, a on se po zakonu, izdaje na rok od pet godina, pisao je Reporteri.

 

 

Sahiti je uspeo da obezbedi diplomatski pasoš zahvaljujući u to vreme predsednice, a haljine koje je kreirao ne nosi samo Osmanijeva, već i neke svetski poznate pevačice. Tako je dizajnirao haljinu za Bijonse na premijeri filma.

Njegovu haljinu je nosila i plus sajz manekenka Iskra Lorenc na Kanskom festivalu 2019. godine.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Juce izasli iz bede a danas se bahate. Krivonoga pevaljka i kvazi fudbaler.

Laki

pre 1 godinu

Gobelja, Srbine, zapevaj Oj Kosovo, Kosovo, dok ti žena nosi albansku venčanicu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija