• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

02.06.2022

18:31

RAŽNATOVIĆKE STIGLE NA VENČANJE KAĆE I GOBELJE! Anastasija sva u belom - zasenila mladu! (VIDEO)

Estrada

RAŽNATOVIĆKE STIGLE NA VENČANJE KAĆE I GOBELJE! Anastasija sva u belom - zasenila mladu! (VIDEO)

Podeli vest

Ceca i Anastasija Ražnatović došle su na venčanje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića

Katarina Grujić i Marko Gobeljić organizovali su gala svadbu u jednom prestoničkom hotelu na kojoj će prisustvovati više od 500 ljudi.

Mnoge javne ličnosti već su stigle, a među prvima pojavili su se Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i glumica Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić.

Foto: printscreen

Kaća i Gobelja napravili gala svadbu

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Kaća presvukla, pa tako sada goste dočekuje u drugoj, glamuroznoj venčanici koju je dobila od Huse Čobića.

Na venčanje su stigle i Ceca i Anastasija Ražnatović koje su zablistale. Ceca je došla u zelenoj haljini, dok je njena naslednica bila sva u belom, a može se reći da je svojim stajlingom uspela čak da zaseni i mladu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lel

pre 1 godinu

jedna je pevaljka sa silikonima koje joj je podario ratni profiter, druga cerka pevaljke sa silikonima i ratnog profitera dzet set u p**** materinu.

Slavka

pre 1 godinu

A ova cerka od pevacice bas morala belu haljinu na tudje vencanje? E sta su ti kompleksi

Uki

pre 1 godinu

Pai mala deca znaju da se na svafbu ne ide u belim svecanim haljinama! To je poslednji prostakluk, jer je to rezervisano samo za mladu!!!!Ali ove "dame" bas ne znaju reda!!!

WOW

pre 1 godinu

Zlatno pravilo, na vencanju SAMO mlada nosi belo ! Jos jedan kodeks,na vencanje nikada crna haljina .Dakle, da rezimiramo - na vencanja se ne nose bele i crne haljine ! Zar je to toliko tesko da se zapamti

Milja

pre 1 godinu

Uzas, dosla u beloj haljini koja lici na vencanicu, kakav prostakluk!!

Ira

pre 1 godinu

Da sam na Katarininon mestu vratila bih je sa veata da se presvuce. Mala prostakusa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija