• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

07.06.2022

07:17

MITRA IMA OBA RODITELJA I TO JE NAJVAŽNIJE! Bojana Ristivojević progovorila o odnosu s bivšim partnerom!

printscreen instagram/

Estrada

MITRA IMA OBA RODITELJA I TO JE NAJVAŽNIJE! Bojana Ristivojević progovorila o odnosu s bivšim partnerom!

Podeli vest

Voditeljka Bojana Ristivojević prošle godine dobila je ćerku Mitru s čijim ocem se rastala još u trudnoći, a sada otkriva kakav odnos imaju prema zajedničkom detetu

Bojana, koja je veoma srećna od kada je dobila ćerkicu sada je otkrila kako provode vreme:

Foto: printscreen instagram/bokalica

Presrećna zbog ćerke s kojom uživa... Bojana Ristivojević

- Mitra je već napunila osam meseci i ovaj prvi period je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga - rekla je Bojana.

Voditeljka kaže, odluka da se rastane sa partnerom usred trudnoće je bila teška, ali da je i sad sigurna da je ta odluka bila ispravna:

- Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života.

Foto: Printscreen You Tube/prva

Bojana Ristivojević

A o Mitri priča sa širokim osmehom:

- Ona se ne smiruje! Konstantno je uključena u sva dešavanja. Svuda je vodim sa sobom, kod svih hoće u ruke, svakome se nasmeje... Uživa da se vozi u kolima, da putuje. Onakva je kakvom sam je zamišljala i zahvalna sam bogu na tome.

I pored toga što se porodila pre osam meseci, Bojana se već vratila na posao i kaže da joj najviše prija jutarnji program.

- Ne mislim da sam požurila, jer sam se vratila kako bih radila samo petkom. Mitra i ne oseti da me nema, jer kada sam na poslu, ona spava. Tako sam uspela da napravim balans, da ne postanem jedna od onih posesivnih majki koja se ne odvaja od deteta i samo od njemu priča - a plašila sam se toga. Prija mi odlazak u redakciju, kafa s kolegama i rad na jutarnjem programu - rekla je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija