• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

07.06.2022

14:18

UŽASNO SAM! Miša Grof progovorio nakon što su stigli toksikološki nalazi Vidoja Ristovića!

printscreen

Estrada

UŽASNO SAM! Miša Grof progovorio nakon što su stigli toksikološki nalazi Vidoja Ristovića!

Podeli vest

Vitor Ristović, odnosno Miša Grof veoma je loše od smrti sina Vidoja Ristovića, a sada se oglasio nakon što je Informer objavio da su stigli rezultati toksikoloških analiza

Miša je otkrio da nije dobio nikakve rezultate iako ih željno iščekuje:

Foto: Informer

Ništa mu još nije stiglo... Miša Grof

- Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju da li sam dobio obdukcioni nalaz pokojnog sina ili ne? - počeo je razgovor kroz suze.

Miša Grof tvrdi da njemu obdukcioni nalaz još uvek nije stigao.

Foto: printscreen

Vidoje Ristović

- Nemam šta da komentarišem jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to da stigne. Verujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju - zaključio je Ristović.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.  Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih susptanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17