• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

08.06.2022

19:12

EVO KOLIKO SU DALI ZA PLAC I KUĆU Luna i Marko će pući gomilu novca, a evo šta komšije misle o njima!

Informer

Estrada

EVO KOLIKO SU DALI ZA PLAC I KUĆU Luna i Marko će pući gomilu novca, a evo šta komšije misle o njima!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković planiraju da otvore privatan biznis u kojem bi istovremeno i sami mogli da uživaju kada se zasite gradske buke.

Nakon informacije da bračni par Luna Đogani i Marko Miljković pokreću novi biznis i da planiraju da od svog placa, koji su kupili u Banatu, naprave malo etno-selo za svoj odmor, ali i za izdavanje za razne vrste proslava, ekipa Kurira posetila je selo Mramorak, koje se nalazi nedaleko od Kovina.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Miljković i Luna Đogani

Prve komšije Lune i Marka, od kojih su kupili plac objasnili su kako je do toga došlo:

- Njih dvoje su od nas kupili plac. Mi smo to počeli da gradimo pre nekoliko godina, ali smo stali. Sve je bilo u ovom stanju koje vidite kad su to kupili od nas krajem prošle ili početkom ove godine, slagaću vas sad. Samo su oni ploče udarili naknadno, bunar i sve ostalo je već bilo od ranije. Imanje smo im prodali za 10.000 evra, sve su dali unapred na ruke. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više. Ali kada završe, biće im bombona. Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina - započeo je priča domaćin Božurika.

Njegova supruga Zora otkrila je da su Luna i Marko za selo Mramorak i plac čuli od njihove zajedničke prijateljice i da su se odmah oduševili viđenim.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani i Marko Miljković

- Oni imaju ovde neku prijateljicu. Pričali su da žele da kupe kuću, ona im je našla plac tu kod nas. Ona ih je dovela kod nas i odmah su se oduševili. Dosad su bili ovde tri-četiri puta da vide kako idu radovi. Sedeli su baš ovde kod nas. Super su oni, ljubazni su sa svima. Svi su se oduševili kad su čuli da su došli u Mramorak. Anabela nije bila do sada, bio je Markov brat i njegova pokojna majka, malo pre smrti. Bila je baš bolesna, videlo se da joj nije bilo dobro - prisetila se ljubazna komšinica Zora.

Komšije vole Lunu i Marka

Bolje im je ovde nego u gradu

Prilikom polaska iz Mramorka susreli smo još jednog komšiju, koji je takođe imao samo reči hvale za njih.

- Lepo je što će se ovde skućiti, imaju malo dete. Bolje i ovde da su kupili plac na selu, nego negde stan u gradu. Ovo je investicija, svi beže sad na selo - rekao nam je ovaj komšija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija