• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.06.2022

18:32

MEDIJSKI RAT ZBOG MILICE PAVLOVIĆ SE NASTAVLJA Lukas odbrusio nekadašnjoj koleginici: Imaš glavu krokodila i pileći mozak!

Printscreen

Estrada

MEDIJSKI RAT ZBOG MILICE PAVLOVIĆ SE NASTAVLJA Lukas odbrusio nekadašnjoj koleginici: Imaš glavu krokodila i pileći mozak!

Podeli vest

Folker Aca Lukas vodi žestoki rat sa nekada popularnom pevačicom J. K.

Aca Lukas je na svom Instagramu objavio demo verziju pesme "Provereno" koju je otpevala Ana Nikolić, a koju je na svom albumu objavila Milica Pavlović. On je pohvalio Nikolićevu uz reči "Bravo"

To je razbesnelo J.K. koja je odbrusila kolegi i bivšem drugu, a Lukas joj je odgovorio nakon njenih prozivki.

Foto: Printscreen/Instagram

Aca Lukas odgovorio na prozivke J. K.

- Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve isfrustriranim napadima dotične nazovi gospođe! Ali, ja je razumem. Reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze (čak četiri važne utakmice), pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za "druženje"! Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P. S. preporuka: reprezantacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih - napisao je Lukas i nastavio.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Lepoto: Ne karaš ti nikoga. Tebe karaju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vređaš, naučiš da vređaš. Prvo: uvreda "narkomančino" i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš! A sada: i moj, kako ti kažeš "sprženi mozak" je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zašto te zovu moderna sfinga? Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l' zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noć kad je tebe videla pored mene na onom spotu nesrećnom gde se za*ebah pa snimih sa tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cela nacija videla na tvojim poznatim porno selfijima gde posle tvrdiš da je to što je "sprženo" tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mestu - napisao je Lukas.

Podsetimo, u javnost je izašla pesma "Provereno" koju je prvo otpevala Ana Nikolić, ali ju je na kraju objavila Milica Pavlović. Na društvenim mrežama se odmah poveo rat između fanova jedne i druge pevačice, a Ana je pesmu čak i otpevala na nastupu proteklog vikenda.

Tekstopisac ove pesme Dragan Brajović Braja, rekao je da tako nešto nije doživeo za 30 godina rada, da je u pitanju falsifikat i da je pesma pisana za Milicu Pavlović.

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - rekao je Braja za medije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija