• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

14.06.2022

23:54

NEMAM OPREMU DA SE VALJAM U TOM BLATU Ana Nikolić se oglasila povodom prozivki Milice Pavlović zbog afere "Provereno"

printscreen

Estrada

NEMAM OPREMU DA SE VALJAM U TOM BLATU Ana Nikolić se oglasila povodom prozivki Milice Pavlović zbog afere "Provereno"

Podeli vest

Ana Nikolić je odgovorila na reči Milice Pavlović koja je u emisiji Amidži šou osula paljbu po njoj i poručila da ne želi da se bavi više njom i tom temom

Javnost je prodrmala afera oko pesme ''Provereno'' koja je postala najveći hit na albumu Milice Pavlović, a pevačica Ana Nikolić počela je da pesmu, za koju je ranije snimila demo, predstavlja kao svoju na nastupima, što je Milicu razbesnelo! Ona se večeras u emisiji ''Amidži šou'' direktno obratila Ani sledećim rečima:

Foto: Printscreen/You Tube

Milica Pavlović, pevačica

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup ''Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem'', to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ''Evo ti pesma, desilo se, nije u redu''. Apsolutno veliko ''Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute'', jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - rekla je Milica, između ostalog.

Ana Nikolić na ove reči nije ostala imuna, pa je za Pink.rs poručila da ne želi više da se bavi tom temom:

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić, pevačica

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1%, zapravo ja sam ovim imam 0% veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog - poručila je Ana Nikolić za Pink.rs, a onda dodala:

Foto: e-stock

Ana Nikolić, pevačica

- Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - poručila je pevačica za gorepomenuti portal.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 1 godinu

Pa sta je to Curkus ? I Ana i Produkcija su znali sta rade sramota Milici zelim puno srece i da je Bog cuva U daljnjoj muzickoj karijeri ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija