• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.06.2022

16:16

SINU SAM REKLA KO MU JE OTAC! Milica Dabović otkrila detalje razgovora sa malim Stefanom!

Zoran Sinko

Estrada

SINU SAM REKLA KO MU JE OTAC! Milica Dabović otkrila detalje razgovora sa malim Stefanom!

Podeli vest

Milica Dabović godinama pati jer njen sin nema oca kakvog je želela za njega, a košarkašica sada priznaje da je malenom Stefanu objasnila sve

Milica se sa ocem svog sina rastala kada je bila u drugom stanju, a nakon toga je saznala da ju je varao, te joj je lagao čak i za ime predstavljajući se kao Vuk, dok se zove sasvim drugačije.

Foto: printscreen

Milica Dabović

Milica je sada otkrila da je sinu kazala istinu o njegovom ocu i da nikada ništa neće kriti od njega:

- On je prepametan dečak i ja mislim da on više nikada neće pitati gde mu je tata. On je to već pitanje postavio- rekla je Milica i otkrila da joj nije bilo teško da mu objasni:

- Ne! A zašto, da lažem svoje dete... Ne mogu ja to. Ne želim niti da krijem, niti da lažem, niti da izmišljam. Rekla sam ko je. Pitaće me sigurno za par godina opet, reći ću opet što sam mu već rekla i to je to, idemo dalje! Njemu ništa ne nedostaje pored mene - dodala je Milica.

Foto: printscreen

Rekla sinu istinu... Milica Dabović

Osim na ovu temu, Milica je u emisiji "Premijera" progovorila i o mogućnosti da uđe u drugu vezu:

- Pa postoje udvarači, i dalje verujem da je ljubav ono što nas pokreće, da li je to ljubav prema sinu, prijateljima ili porodici, prema partneru, totalno je nebitno. Želela sam mir, želela sam ovo što imam sada, da ne budem stalno nervozna, napeta, da razmišljam gde da zaradim novac, gde da igram košarku, kako da se odvajam od deteta. Želela sam neku stabilnost. Znam da stabilnost dolazi pored stabilnog muškarca i uspešnog muškarca, ali mislim da mi to nije neophodno. Naučila sam da cenim sitnice- zaključila je ona. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija