• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.06.2022

17:56

POSLE SVAĐE S VODITELJKOM, TEA NA NASTUPU POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Tairovićka vodi računa o reputaciji, ali ne i o atributima dok peva!

ATAIMAGES

Estrada

POSLE SVAĐE S VODITELJKOM, TEA NA NASTUPU POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Tairovićka vodi računa o reputaciji, ali ne i o atributima dok peva!

Podeli vest

Tea Tairović poznata je po provokativnim stajlinzima, a jedan je prezentovala i pre nekoliko večeri. Ipak, svi su gledali u nju, a prisetili se incidenta u jednoj emisiji u kojoj je Tairovićeva vikala na voditeljku

Raskošan izgled Tee Tairović koja je pokazala silikone u punom sjaju, kao i gole noge, sve je razgalio na njenom poslednjem nastupu.

Foto: ATAIMAGES

Voli da ugodi poublici... Tea Tairović

Pevačica koja je poprilično otvorena po pitanju oblačenja, nije takva kada je reč o otkrivanju detalja iz privatnog života pa je nedavno u jednoj emisiji bila veoma neprijatna zbog pitanja o odnosu s majkom.

Foto: ATAIMAGES

Pokazala svu raskoš svog tela... Tea

Ona je tada ušla u sukob sa voditeljkom čiji je gost bila, a koja ju je ispitivala o spekulacijama da je nekada živela u teškim uslovima, kao i to da li je istina da je pod velikim uticajem svoje majke.

- Odakle ti smelosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku, pitanje je tako koncipirano da je meni ovo uvreda - rekla je Tea, a voditeljka joj je objasnila da ju je to upitala jer je jedna od retkih koja priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iboja

pre 2 godine

Zašto joj je to uvreda? Ona je dete mešovitog braka-otac Rom, a mama Crnogorka. Da li bi je vredjalo da joj kažu da je Romkinja i da je njen otac slikar (sada jako uspešan, talentovan) živeo u Šangaju, romskom naselju... Dakle, on je živeo u bedi, Tea ne. Posle razvoda roditelja živela je sa majkom i ligično da je majka uticala na nju.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija