• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.06.2022

20:26

MILICA NAJAVILA TUŽBU PROTIV ANE: Ovo ide u ruke pravnih lica, neću da se objašnjavam za svoju pesmu!

Insajder

Estrada

MILICA NAJAVILA TUŽBU PROTIV ANE: Ovo ide u ruke pravnih lica, neću da se objašnjavam za svoju pesmu!

Podeli vest

I dok Ana Nikolić pokušava da "spusti loptu", Milica Pavlović je besna kao ris i nema nameru da zaboravi na sve, već da tuži koleginicu

Milica Pavlović kupila je, otpevala i na svoj album uvrstila pesmu "Provereno", a nakon toga se pojavio demo snimak ove numere u izvođenju njene koleginice Ane Nikolić. Ovo je dovelo do pravog ratnog stanja između pevačica i Pavlovićeva je najpre uputila kritike koleginici, a sada je najavila i tužbu:

Foto: Prntscreen

Milica Pavlović rešila da tuži

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu.Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma.Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja- kaže Milica u emisiji Ekskluziv.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić će na sud s Milicom Pavlović

Milica je prokomentarisala i poteze svojih kolega na ovu temu.

- Videla sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše? - pitala je Milica. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija