• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

10:47

ONE SU JAVNO PLAKALE ZA BIVŠIMA! Milica se kajala, Nataša grcala u suzama, a Edita ga molila da se pomire!

printscreen

Estrada

ONE SU JAVNO PLAKALE ZA BIVŠIMA! Milica se kajala, Nataša grcala u suzama, a Edita ga molila da se pomire!

Podeli vest

O tome koliko su žene hrabrije od muškaraca definitivno svedoči i činjenica da su pojedine dame sa javne scene otvoreno žalile za bivšim momcima i muževima, a pojedne nisu štedele ni suze
Među onima koje su javno istupile i priznale emocije su Nataša Bekvalac, Milica Pavlović, Kristina Kija Kockar i Edita Aradinović, a o njihovim emotivnim slomovima postoje čak i video zapisi.

 

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović retko kada priča o svom ljubavnom životu, ali je u emisiji "Amidži šou" ipak otvorila dušu i progovorila o raskidu sa bivšim dečkom, Nikolasom Saveljićem i otkrila za čim žali.

Iako nikada javno nije govorila o vezi sa vaterpolistom, mediji su i ranije pisali o njihovoj romansi, koju je pevačica priznala tek pre par dana:

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Milica Pavlović, pevačica

- Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd uhvatio nas je i "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču. Nikolas je dobar dečko, vaspitan dečko. I tačno se vidi po majci da je takav. Upoznala sam je. Bila je to jedna lepa priča. Nismo mi raskinuli zato što on mene nije voleo ili ja njega, već zbog toga što je na drugom kontinentu - ispričala je tužno Pavlovićeva.

Bez obzira što je njihovoj vezi došao kraj, Milica je za Nikolasa imala samo reči hvale, a više o ovome možete pogledati u videu ispod.

 

Nataša Bekvalac

Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića završila se na opšte iznenađenje svih. Vest o njihovom razvodu pevačica je podelila na društvenoj mreži Fejsbuk, a razlog je bio navodna Ikodinovićeva prevara.

Foto: Promo

Nataša Bekvalac, pevačica

Prilikom Natašinog gostovanja u emisiji "Amidži šou" Bekvalčevoj je pušten emotivni video Dače i nje. Pevačica se odmah na početku slomila i grcala u suzama do samog kraja klipa, a čak ni publika nije ostala imuna na njenu tugu i njihovu ljubavnu priču.

Ovaj legendarni video samo na Jutjub kanalu "Amidži šoua" ima skoro milion pregleda, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

Edita Aradinović

Pevačica Edita Aradinović je san mnogih muškaraca, ali to ne znači da joj niko nije slomio srce.

Edita je tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" dokazala da kada se voli ponos nije bitan i pozvala bivšeg dečka Stefana da joj se vrati.

Na pitanje voditeljke da li je sama, u vezi, ili čeka da joj se vrati bivši pevačica je odgovorila:

Foto: Promo

Edita Aradinović, pevačica

- To treće - rekla je Edita stidljivo, a odgovorom je napravila pravu pometnju u studiju, a Vesna Dedić se nadovezala na Aradinovićkin odgovor:

- Slušaj bre mladiću, vidiš je kako peva, izgleda, da se vratiš ovoj devojci - poručila je spisateljica.

 

Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar započela je pevačku karijeru, ali je srca publike kupila još tokom učešća u prvoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga".

Kockareva je u rijaliti ušla kao zakonska supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario pred milionima gledalaca sa Lunom Đogani.  

Pevačica je od bivšeg muža tokom boravka u "Zadruzi" doživela javno poniženje, a tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila je da je i pored svega što je učinio, Sloba imao obraz da traži da joj se vrati:

Foto: HIT dodatak/informer

Kija Kockar, pevačica

- Povređena sam jer sam volela. I dalje sam povređena i boli me sve što mi je uradio. Ali mi se nikada ne bismo razveli da ja nisam inicirala razvod i podnela zahtev. Sloba posle svega nije hteo da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasimo brak - rekla je Kija u emisiji kod Sanje Marinković i briznula u plač:

- Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i izgladimo odnos. Do sada bismo i dete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu decu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smejali kada smo zamišljali našu decu, a sada će mu ih druga podariti - govorila je Kija dok je Sanja pokušavala da je umiri.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija