• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.06.2022

08:58

KEMIŠ PROGOVORIO KOLIKO MU JE TRAJAO INTIMNI ODNOS! Zorica sve šokirala priznanjem

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

KEMIŠ PROGOVORIO KOLIKO MU JE TRAJAO INTIMNI ODNOS! Zorica sve šokirala priznanjem

Podeli vest

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš gostujući kod Ognjena Amidžića otvorili su se u potpunosti i govorili o svojoj najvećoj intimi, a harmonikaš je u jednom trenutku šokirao i svoju suprugu priznanjem o tome koliko mu je trajao najduži odnos

Ognjen Amidžić je bez ustezanja pitao Zoricu i Kemiša koliko im je trajao intimni odnos, a Arađelović je imao spreman odgovor:

Foto: printscreen

Zorica i Kemiš

- 4 sata i 25 minuta. Eh, mladost... Znam, bio je noćni program RTB... Znam kad se završilo, da je voditelj rekao:"Dobro jutro, Beograde" - prisetio se Kemiš što je nasmejalo sve u studiju, a Zorica Brunclik je izgledala iznenađeno i odmah je dobacila:

- Samo da znate, sa mnom to nije bilo!- kazala je Zorica i sve nasmejala. 

Foto: printscreen

Zorica je, takođe, govorila o svom i Kemišovom odnosu, a anegdotu koja se ticala njihove nedavne svađe rado je podelila sa gledaocima Pinka.

- Skoro je bila situacija, nešto sam ga iznervirala, mnogo sam ga iznervirala. Uvek sam ja ta koja se duri, a on mi kaže:"Hej, ja sam sad ljut, ja odlazim", uzima ključeve i ode. Nije prošao minut, vraća se sa fiksnim telefonom, pošto nema mobilni:"Evo ti telefon, ako ti treba nešto, da ti kupim" - nasmejala je Zorica sve u studiju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija