• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.06.2022

11:26

PRISVOJIO JE VIDOJEVU IMOVINU KOJA PRIPADA NAMA Nikolina Pišek oplela po Miši Grofu: Meni i mojoj ćerki USKRAĆUJE NASLEDSTVO

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Estrada

PRISVOJIO JE VIDOJEVU IMOVINU KOJA PRIPADA NAMA Nikolina Pišek oplela po Miši Grofu: Meni i mojoj ćerki USKRAĆUJE NASLEDSTVO

Podeli vest

Nikolina Pišek je otkrila da od Vidojeve imovine traži samo nasledstvo koje njoj i njenoj ćerki zakonski pripada i dodala da Miša Grof ne poštuje dostojanstvo Ristovićeve porodice.

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, a ona je sada istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu.

Foto: printscreen

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - piše u saopštenju za Kurir.

Foto: Instagram/printscreen

Nikolina Pišek i pokojni Vidoje Ristović

Nikolina je ranije u toku dana na Instagramu odlučila da se obrati i pošalje jasnu poruku svekru, gde ga je nazvala demonom o čemu više možete pročitati na OVOM linku.

Podsetimo, Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti, preminuo je iznenada u 44. godini života usled zapaljenja srčanog mišića.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Pare novci sú gospodina Grofa ....kakav crni ISTORICAR ?.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija