• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

23.06.2022

21:18

CECA OTVORILA DUŠU! Progovorila o majci i problemu koji ima nakon smrti Marine Tucaković! OTKRILA ISTINU O LUKASU I MILIJU!

Insajder

Estrada

CECA OTVORILA DUŠU! Progovorila o majci i problemu koji ima nakon smrti Marine Tucaković! OTKRILA ISTINU O LUKASU I MILIJU!

Podeli vest

Folk zvezda Ceca Ražnatović otkrila je kolika joj je podrška bila majka, koliko joj nedostaje dugogodišnja saradnica Marina Tucaković, ali je i progovorila o sukobu sa Acom Lukasom i ratu sa Aleksandrom Milićem Milijem

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je kroz karijeru imala veliku podršku roditelja, ali da joj je najviše pomogla osoba sa kojom je godinama sarađivala i koja je pisala njene najveće hitove, Marina Tucaković.

Foto: Foto: G.T.

Ceca Ražnatović

Takođe, ova pevačica izuzetno ceni i poštuje svoje prijatelje i kolege, a ukoliko dođe do nekog sukoba, nikada o njima ne govori negativno i ne komentariše ih, čak ni kada oni pričaju ne tako lepe reči o njoj.

Ceca je sada odlučila da otkrije kolika joj je podrška bila majka i kakvim su odnosima bile.

- Meni je prvo moja mama bila mentor i ispravljala je neke moje greškice, jer ja sam sa pet godina stala na binu, a sa deset već počela da nastupam na lokalnom nivou, na veseljima kod ljudi, jer sam bila već poznata na lokalnom nivou i čudo od deteta. Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija - započela je priču i ispričala početak karijere.

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović i Marina Tucaković

Ceca kaže da koncert bez novog albuma ne dolazi u obzir, kao i da ima veliki problem, jer Marine Tucaković, koja joj je bila najveći oslonac i podrška kada je karijera u pitanju, više nema.

- Ona em što mi je pisala za mene, em je apsolutno stoprocentno učestvovala i u izboru pesama, prosto deo svega toga, celog tog projekta i paketa. Teško mi je da se naviknem i uđem u sve to, ali nisam odustala, nađu se melodije, ali mi je problem tekst. Ta poruka, to što je ona pisala za mene to je bilo posebno i svaka pesma je imala smisao i poruku za sve one koji slušaju moju muziku - priča Ceca i otkriva u kakvim je odnosima sada sa Milijem:

Foto: ATAIMAGES

Aleksandar Milić Mili

- U korektnim, ne pršti tu od ljubavi, to se da i videti, ali ja njemu želim sve najlepše i sve najbolje. Iza nas su velika, ogromna dela koja su isključivo i samo za poštovanje i jedan veliki respekt.

O njenom odnosu sa Acom Lukasom se mnogo priča, naročito nakon što je skinut njihov duet sa "Jutjub" platforme i Cecinog zvaničnog kanala, a kako ona kaže, radi se isključivo o sređivanju kanala i autorskih prava jer je ranije sve bio potpuni javašluk, te otkriva u kakvim je odnosima sa Lukasom.

Foto: printscreen

Aca Lukas i Ceca Ražnatović

- Nismo se mi ni čuli na tu temu, on isto sređuje svoj kanal, ima prava čovek na to, kao što ja imam prava da osporim nešto što mi ne odgovara. Aca je moj veliki prijatelj i drugar, tako da tu nikada niti je bilo niti će biti problema.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija