• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.Rafailović

24.06.2022

07:00

POTRESNO! PRVA ISPOVEST MAJKE POKOJNE INFLUENSERKE KRISTINE ĐUKIĆ!

printscreen

Estrada

POTRESNO! PRVA ISPOVEST MAJKE POKOJNE INFLUENSERKE KRISTINE ĐUKIĆ!

Podeli vest

Majka preminule Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, progovorila je o smrti ćerke, poznate influenserke i po prvi put ispričala javnosti kakvu je torturu Kika trpela od strane fanova Bake Praseta

Nataša Đukić, majka influenserke Kristine Kike Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo pre šest meseci u svom stanu u Beogradu, prvi put je progovorila o ćerkinoj smrti. U ekskluzivnoj ispovesti za Informer neutešna majka opisala je torturu kroz koju je internet zvezda prolazila poslednjih godinu dana života.

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

Nataša kroz suze otkriva da je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, neposredno pred smrt pitao Kiku: "Još se nisi ubila?!", kao i da su hejteri svakog dana linčovali njenu ćerku na društvenim mrežama.

Bila kod psihijatra

- Kika je na svom Jutjub kanalu objavila video pod nazivom "Fuj", u kom je isprozivala jutjubere. E to je bio početak horora u koji se uključio Baka Prase. Godinu i po su je on i njegovi fanovi šikanirali i zvali "Kita". Jednom je neki mladić tražio da se fotografiše s Kikom, a posle tri minuta je Baka Prase objavio tu sliku na Instagramu i napisao: "Paćenica moli ljude da se slikaju s njom." Hejteri su joj dolazili ispod prozora i vikali: "Kurvetino, ubij se!" Dok su je vređali, Kika bi sedela u stanu i udarala glavom o zid! Psihijatar joj je tada prepisao bensedine, koje je pila ujutru i uveče - priča kroz suze Nataša Đukić.

Neutešna majka se priseća i incidenta koji je potresao njenu pokojnu ćerku:

- Kiki i Baka Prase su zajedno gostovali u jednoj emisiji. Doživela je šok kad je ušao u studio i rekao joj: "Šta, ti si još živa? Nisi se ubila?" Htela sam da Baku i njegove fanove prijavim policiji, ali mi Kristina nije dala. Rekla mi je: "Ma pusti, to su sve deca. Shvatiće jednog dana da se manipuliše njima."

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

Prase se ne javlja

Majka pokojne influenserke prvi put govori i o tome šta se dešavalo u poslednja 24 sata Kikinog života.

- Čule smo se 7. decembra oko 23.30, pitala je da li ću moći da joj platim kiriju za januar i da li mogu da podignem kredit da joj kupim stan... Dogovarale smo se da se sutradan vidimo i proslavimo moj rođendan. Narednog dana mi nije odgovarala na poruke, ali sam mislila da spava. Planirala sam da odem do nje, kad me je oko 22 sata pozvala Kikina drugarica. Rekla mi je uspaničeno: "Kiki ide pena na usta." Kazala sam joj da zove Hitnu pomoć i da stižem. Kad sam ušla u ćerkinu zgradu, naletela sam na doktorku iz Hitne pomoći, koja mi je saopštila najstrašniju vest. Rekla je: "Kika je preminula." Nisu mi dali da uđem u stan, ali sam uletela unutra - priseća se Nataša i opisuje bolnu scenu koju je zatekla:

- Ležala je popreko na krevetu, a noge su joj visile... Uhvatila sam je za zgrčenu ruku i mazila je, a potom i po licu. Gledala sam lepo lice mog deteta, ne verujući da je mrtva. Kada sam počela da je milujem po vratu, krenula joj je krv iz nosa. Bilo je jezivo...

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

Kika je bila srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal K1KA imao 701.000 pretplatnika, dok ju je na Instagramu pratilo 429.000 ljudi. Zbog torture na društvenim mrežama Kika se ubila 8. decembra prošle godine.

Baka Prase juče nije odgovarao na naše pozive.

Pretila samoubistvom!

Na pitanje da li je tačno da je njena ćerka Kika imala suicidne misli Nataša Đukić odgovara:

- Kada bi se posvađala sa dečkom, dešavalo se da malo zagrebe ruku i pomoću fotošopa inscenira da je isekla vene i preti da će se ubiti... Jednom je zbog momka pretila da će skočiti s mosta, ali samo je želela da mu privuče pažnju.


Ne prihvatam izvinjenje Bake Praseta: Njegove suze su lažne!

Kikina majka, Nataša, kaže da ne prihvata izvinjenje Bake Praseta! Jutjuber je, naime, posle Kikine smrti snimio video u kojem se kroz suze izvinjava zbog prozivanja influenserke i čak tvrdi da su se pre njenog samoubistva pomirili.

- Baka Prase je šikanirao Kiku i ne prihvatam njegovo izvinjenje, niti znam za bilo kakvo pomirenje. Čak verujem da je sekao crni luk dok se izvinjavao na Instagramu da bi izgledalo kao da plače! - priča Kikina majka.

Nestao Kikin dnevnik!

Kikina majka kaže da je nedavno preuzela ćerkine stvari, ali ne sve:
- Nigde nema njenog dnevnika, u njemu je sve pisala. Telefon je i dalje u tužilaštvu. Mnogo je toga nejasnog o njenoj smrti, čekam da se istraga završi. Imam razloga da verujem da Kika nije imala nameru da se ubije...

 

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50