• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

24.06.2022

14:24

MIŠA GROF I NIKOLINA PIŠEK VODE RAT OKO VIDOJEVOG NASLEDSTVA: Neću da se bavim tom budalom, sve je moje!

printscreen

Estrada

MIŠA GROF I NIKOLINA PIŠEK VODE RAT OKO VIDOJEVOG NASLEDSTVA: Neću da se bavim tom budalom, sve je moje!

Podeli vest

Miša Grof oglasio se nakon što ga je snaja Nikolina Pišek optužila da joj duguje imovinu nakon smrti sina Vidoja Ristovića

Kako je Miša istakao, sa Nikolinom se nije čuo i smatra da, ako već misli da je u pravu, je prvo trebalo njega da pozove:

- Nisam se uopšte bavio time šta Nikolina priča i šta mi poručuje preko novina, ne mogu da se bavim tom budalom. Ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, što mene nije zvala da rešimo problem? Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se pominje deljenje imovine, sud, njeno pravo i šta joj sve pripada. Mogu da poručim da ona slobodno može da vrati u Hrvatsku sve što je ovde donela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju šta ta žena poseduje, a verujte ne poseduje ništa! Sve je dokumentovano i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari? Ništa u Beograd nije donela, sve je moje i od mog sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam advokati pojasne stručnije šta njoj pripada. Ne znam šta ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao - ispričao je Miša Grof za Republiku.

Foto: printscreen

Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek

Podsetimo, Nikolina se juče oglasila za Informer i istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu:

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - rekla je Nikolina Pišek za Informer, pa zaključila:

- Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - rekla nam je Nikolina.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15