• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype

01.07.2022

21:49

ODRŽANO SUĐENJE PROGONITELJU SANDRE AFRIKE! Pevačica priznala: Napustila sam sudnicu, on je duševni bolesnik!

Novak Đurović

Estrada

ODRŽANO SUĐENJE PROGONITELJU SANDRE AFRIKE! Pevačica priznala: Napustila sam sudnicu, on je duševni bolesnik!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika nedavno je prošla kroz pakao, kada ju je napao muškarac koji je dugo proganjao, a ona je sada otkrila da je danas povodom toga održano suđenje

Sandra je priznala da je suđenje morala da napusti zbog nastupa koji večeras ima u inostranstvu:

– Suđenje je održano, ali sam zbog putovanja i nastupa koji imam večeras u inostranstvu bila primorana da napustim suđenje i nisam prisustvovala kraju. Ne znam kakav je ishod i koju kaznu su mu dodelili. Ja sam se izjasnila da ne želim da ga krivično gonim. Meni je bitno da on dobije adekvatno lečenje, pošto je duševni bolesnik. Mislim da će uz neku stručnu pomoć moći da bude okej. To će biti i dodeljeno od suda, a ukoliko se ne bude ispoštovalo, neće moći da se leči sa slobode, već će morati da ide u zatvorsku bolnicu – rekla je Sandra Afrika, a potom priznala da joj tokom suđenja nije bilo nimalo prijatno:

Foto: Prntscreen

Pevačica Sandra Afrika

– Prvi put sam bila na ovakvoj vrsti suđenja. Sada sam okej, ali mi nije bilo prijatno - dodala je pevačica.

Na pitanje kako se oseća nakon svega i da li i dalje oseća strah nakon incidenta, Sandra je odgovorila:

– Želim da verujem njegovom ocu – njemu lično ne mogu, jer je bolestan. Uzdam se u njegovog oca koji je obećao da će ga skloniti od mene i poslati ga na lečenje koje će prvenstveno pomoći njegovom sinu, pa onda i svima ostalima kako se ništa slično ne bi ponovilo – rekla je Prodanovićeva.

Foto: Prntscreen

Sandra Afrika

Podsetimo, Sandra Afrika je pre dva i po meseca doživela traumatično iskustvo, kada ju je napao nepoznati muškarac. Nakon incidenta koji se dogodio u aprilu ove godine, Sandra je vidno potresena govorila za medije, otkrivši da je pretnje ovog čoveka trpela godinu dana, a potom je doživela neprijatnost kada joj je prišao u restoranu, nakon čega je reagovala policija i lišila ga slobode.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija