• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2022

22:39

SEVERINA NE SME DA PODIGNE SVOJE PARE SA RAČUNA! Vučkovićeva mora da traži pismenu dozvolu od menadžera!

Estrada

SEVERINA NE SME DA PODIGNE SVOJE PARE SA RAČUNA! Vučkovićeva mora da traži pismenu dozvolu od menadžera!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Severina Vučković ima ogromne prihode od svojih firmi, ali novac ne sme da troši bez pismene saglasnosti svog menadžera

Severina Vučković, osim što ima vrlo uspešnu pevačku karijeru, vlasnica je i dve firme u Hrvatskoj, dok je u trećoj ravnopravni suvlasnik. Od sve tri je imala odlične prihode u prethodnoj godini, ali pevačica nema pravo da raspolaže svojim novcem dok joj pismenu dozvolu ne da menadžer Tomica Petrović.

Foto: instagram/severina

Severina Vučković

Prema saznanjima "Kurira", ovakav vid nagodbe između njih dvoje postignut je u julu 2020. Poznato je da su Severina i Tomica sarađivali uspešno punih 17 godina, sve dok se 2018. nisu posvađali i tad je njen menadžer postao tadašnji suprug Igor Kojić. Međutim, nakon razlaza od Igora, brzo je došlo do pomirenja sa Tomicom i on je opet preuzeo njenu karijeru, ali pod jednim uslovima.

Kako mediji navode, Petrović se sa pevačicom posvađao jer su ona i Igor prekomerno trošili pare, pa kad je došao momenat da treba da se uloži novac u nove pesme i spotove, oni naprosto nisu imali sredstva. Kap koja je prelila čašu bila je Severinina odluka da podigne ko zna koji po redu kredit, i to preko Tomičine firme. On to nije dopustio, jer je znao da Severina već ima problema sa otplatom rata i da je pod hipoteku stavila sve nekretnine, i tako je došlo do razlaza između njih.

Foto: instagram/severina

Severina Vučković

Kad su se ponovo poslovno spojili 2020, Severina je morala da potpiše dokument da se odriče prava korišćenja novčanih sredstava sa računa svojih firmi bez saglasnosti Petrovića. To znači da ako ona želi da podigne pare iz banke, prethodno za to mora da traži pismenu saglasnost svog menadžera.

Pevačicina firma "Dobrodošao u klub" prošle godine prihodovala je skoro 110.000 evra. U dokumentu koji je predat u aprilu piše da se taj novac zadržava kao dobit u firmi i da vlasnica može da raspolaže njime samo ukoliko dobije saglasnost direktora te firme, odnosno Tomice Petrovića. Isti slučaj je i sa njenom drugom firmom, "DUK prodakšn", koja je u 2021. zaradila 6.100 evra. Jedino ovo striktno pravilo ne važi u slučaju firme "Glazbeni program", gde su suvlasnici Severina i Tomica, a ona prihodovala 4.900 evra u prošloj godini.

Dakle, Severina je hrvatskim institucijama prijavila neto dobit za svoje dve firme nešto više od 116.000 evra, dok joj u trećoj, kao suvlasnici, pripada blizu 2.500 evra.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

puna je para .. pa otisla kod Kebe da bude domacica .. .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija