• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

03.07.2022

15:56

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA TAJNU! Evo zbog čega je uspela da smrša i održi lepotu! PEVAČICA PRIZNALA POROK!

Estrada

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA TAJNU! Evo zbog čega je uspela da smrša i održi lepotu! PEVAČICA PRIZNALA POROK!

Podeli vest

Pevačica Sneđana Đurišić oduvek je važila za jednu od najlepših žena estrade. Iako njena kilaža često varira, pevačica ističe da uspeva da se izbori sa njom, ali da je najvažnije to što je srećna i zadovoljna

Snežana Đurišić izgubila je više od 20 kilograma, a budući da je mnoge interesovala tajna kako je pevačici pošlo za rukom da toliko smrša, ona je rešila otkrije pravu istinu.

Foto: printscreen instagram/snezana.djurisic_

Snežana Đurišić

- Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se. Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli - govorila je pevačica koja nije skidala osmeh sa lica.

Snežana je otkrila da prilikom skidanja kilograma i korigovanja ishrane nema pomoć nutricioniste.

Foto: Informer

Snežana Đurišić

- Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo - rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan - iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija