• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

03.07.2022

18:46

MARIJA BULAT PROGOVORILA O BORBI SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Terapije ću morati doživotno da primam!

printscreen

Estrada

MARIJA BULAT PROGOVORILA O BORBI SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Terapije ću morati doživotno da primam!

Podeli vest

Marko Bulat nedavno se pojavio na jednom koncertu u društvu svoje supruge Marije, koja se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije

Marko i Marija su u braku sedam godina, međutim, njihovu porodičnu sreću kvari im samo strahovanje za njen život i zdravlje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marija Bulat

Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje dece, imam njega (Marka Bulata) i moram da se borim, da budem jaka - priznala je Marija Bulat, a Marko čini sve da se ona oseti voljenom i da je ohrabri.

Bulatu je jako teško otkako je prvo izgubio brata, a potom i majku za koju je bio izuzetno vezan i koju je smatrao stubom porodice i svojim vodičem kroz život. Sve se to izdešavalo pre nego što će se Marija razboleti. To je bio poslednji i najteži udarac. Satima je sedeo pored njene bolničke postelje, držao je za ruku dok je primala terapije, brinuo se o deci, a uveče išao u kafanu da peva kako bi im obezbedio normalan život. Marko je jako pobožan, svakog dana se moli Bogu za njeno zdravlje i siguran je da će mu Bog uslištiti molitve i da će ona ozdraviti - rekao je izvor za "Svet".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija