• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.07.2022

07:00

NASTAVLJA SE RAT OCA I UDOVICE POKOJNOG VIDOJA RISTOVIĆA! Nikolina tuži Mišu Grofa?!

printscreen

Estrada

NASTAVLJA SE RAT OCA I UDOVICE POKOJNOG VIDOJA RISTOVIĆA! Nikolina tuži Mišu Grofa?!

Podeli vest

Nikolina Pišek najavljuje tužbu protiv svog svekra Miše Grofa!

Hrvatska voditeljka i čuveni antikvar ratuju oko zaostavštine Vidoja Ristovića (43), koji je iznenada preminuo početkom maja u Beogradu.

Ima i dokaze

Nikolina otkriva da je angažovala advokate koji će joj pomoći da dobije nasledstvo pokojnog supruga.

- Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih nedelja doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati - poručuje udovica.

Foto: E-Stock

Nikolina Pišek

S druge strane, Miša Grof tvrdi da Nikolina nema šta da nasledi jer se sva imovina vodi na njegovo ime.

- Je l' to ona hoće da delimo moju dedovinu?! Vidoje jeste bio imućan, ali to je sve moj novac. Ne dam joj ništa, a ako krenem da pričam sve što znam o njoj, biće uhapšena! Otkako je upoznao Nikolinu, moj sin je vodio dnevnike o tome šta ona radi i na šta troši njegov novac. To sve je sada zaključano u mom sefu, a Nikolina očajnički pokušava da dođe do tih beleški - rekao je stariji Ristović za beogradske medije.

Foto: Marko Đoković

Nikolina Pišek i Miša Grof

Finansirao švalere

Miša Grof je toliko kivan na snaju da ju je uporedio sa vođom koncentracionog logora.

- Ta žena je toliko zla da bi mogla da bude i komandant Jasenovca! Verujte mi. Imam dokaze da su neki ljudi morali da pobegnu od nje da bi sačuvali živu glavu. Mog sina je muzla za kuće, firme, lokale, putovanja... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Zbog tih njenih hirova je moj sin i umro u 43. godini - ispričao je Ristović.

Samo mrtva udovica je dobra

Nikolina Pišek kaže da je mnoge žene podržavaju u borbi za nasledstvo pokojnog muža.

- Šalju mi poruke u inboks i dele sa mnom stravične priče koje su prolazile. Izgleda da je dobra udovica samo mrtva udovica - priča voditeljka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija