• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

04.07.2022

22:48

MIŠA GROF OTKRIO TAJNU VIDOJEVOG DNEVNIKA: Nikolina je prodala dijamant, a slagala muža da ga je izgubila!

printscreen

Estrada

MIŠA GROF OTKRIO TAJNU VIDOJEVOG DNEVNIKA: Nikolina je prodala dijamant, a slagala muža da ga je izgubila!

Podeli vest

Miša Grof, otac Vidoja Ristovića i Nikolina Pišek već danima vode medijski rat zbog podele njegove imovine. Vidojev otac je sada izneo nove optužbe na račun voditeljke u kojima tvrdi da se u dnevnicima preminulog Ristovića kriju dokazi da njihov odnos nije bio onakav kakav je predstavljen u javnosti.

Porodična drama između Nikoline Pišek i njenog svekra Vitora Ristovića Miše Grofa iz dana u dan na površinu iznosi sve više detalja i tajni za koje svekar poznate voditeljke tvrdi da su istiniti.

Nakon gubitka sina Vidoja Ristovića, koji je umro 7. maja od srčanog zastoja, on nikako ne može da se povrati od šoka:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Vidoje, kada je hteo da se veri Nikolinom, uzeo je jedan porodični prsten ruskog porekla. On je taj prsten odneo kod zlatara kako bi ga preradio. Ne znam detalje kako, on je prefasovan u novu platinu, belo zlato... Bio je četiri karata u komadu. Pazite, nikada mi nije ovo rekao, verujte, nego ja nađem zapisano u dnevniku da je Nikolina vadila dijamantski kamen. Posle jedno pet godina, nisam uspeo da shvatim tačno kada, ona je njega izvadila i prodala, a mom sinu je rekla da joj je ispao. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio. I majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale jake krapne, on je nasilno izvađen i tom prilikom bio je i oštećen - navodi on za Kurir.

Vitor kaže da je njegov pokojni sin bio privržen Nikolininoj porodici.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kada je njen otac umro, on je trčao toliko da ja mislim da se ne bi toliko potrudio ja da sam umro. On je jurio oko sahrane i grobnice, oko svega. Moj Vidoje je morao da ide tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala kola, posle tri dana Vidoje joj je kupio "rendž rover", a ona ga je posle nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio - oštar je bio Miša Grof, a na pitanje da li je u kontaktu s maserkom koja je u trenutku smrti bila s Vidojem i da li misli da mu je ona ipak bila sa ljubavnica, odgovara: - Sada niko ne može da zna šta mu je ona bila. Video sam jednu neuglednu damu, a Vidoje je bio baš od ukusa. On je bio veoma uredan i pedantan, jedna flekica na patikama ako je bila, to je moralo da se skine, ako je nešto kapnulo, on odmah menja taj komad garderobe. Žena koju sam ja zatekao na adresi nikako mi se nije uklapala u to da bi ona mogla da mu bude ljubavnica ili devojka.

Ristović kaže da nije znao da Vidoje piše dnevnik, a i da je znao, ne bi znao kako da mu pomogne sa problemima koje je imao.

Foto: Instagram/printscreen

- Raspadam se, mnogo mi je teško dok to čitam. Dok on nije umro, nisam znao da ovo sve postoji. Šta bi mi vredelo da sam dnevnik našao dok je Vidoje bio živ? Njemu pomoći nije bilo! Ne spavam uopšte, verujte mi, svaku noć vraćam film. Ko bi mogao da spava, kakvo spavanje - priča on.

Voleo bi da vidi unuku Unu, navodi Miša, ali smatra da to trenutno nije moguće.

- Iskreno da vam kažem, bojim se da Nikolina neće dovoditi Unu i da neće dozvoljavati da je mnogo viđam. Ona bi najviše volela da meni zakonom odrede da idem u Hrvatsku da viđam unuku i tamo da me ubiju. Njoj ništa nije strano. Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, mnogo pati za ocem, svesna je svega. Dolazi kod mene svaki dan, njena majka Lana još uvek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, mnogo liče - rekao je Ristović.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Ko je ovde lud a ko pokvaren? Prva zena place jos uvek a on bio 10 god.u braku sa drugom?Sta sve lova cini! Kontinuirano joj pljujes majku najstrasnije,a onda se pitas da li ce ti doci unuka da je vidis? Idi covece osisaj se i "uljudi" da bar izgledas kao covek. Niko ne spominje majku kojoj je sigurno najteze nego ovu spodobu, koja samo zali proklete pare.Ostavi tu zenu na miru,kakva god da je,Vidoje je hteo bas nju,i sta sad?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija