• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E.I.

06.07.2022

10:17

KAJA SMUVALA OVOG VATERPOLISTU Pevačica odmah posle raskida našla novog momka!

Estrada

KAJA SMUVALA OVOG VATERPOLISTU Pevačica odmah posle raskida našla novog momka!

Podeli vest

Pevačica Kaja Ostojić je oduvek bila slaba na sportiste, a sada je odmah posle raskida sa hrvatskim fubalerom Mateom Pavlovićem uplovila u vezu sa vaterpolistom iz Italije.

Katarina Kaja Ostojić (38) smuvala je vaterpolistu iz Italije Gonzala Ečenikea (32)! Pevačica je zgodnog Argentinca, koji igra za italijanski "Pro Reko", upoznala u Beogradu pre mesec dana, kad je on sa svojim klubom osvojio Ligu šampiona.

Kaja je tada još bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali nije odolela da priđe i muva vaterpolistu!

Slučajni susret


- Gonzalo je 4. juna sa Pro Rekom odbranio titulu šampiona Evrope, pa je cela ekipa izašla na jedan beogradski splav da proslavi pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada je videla Gonzala, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka Matea - započinje priču dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje da je Kaja tada učinila prvi korak:

Kaja ćuti o novom momku

Kaja ne želi da priča o novom momku, ali je potvrdila da je ostavila Matea.


- Mateo i ja samo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i poštuju našu privatnost", napisala je na Instagramu pevačica, koja je s Mateom čak planirala i brak!
Kaja se, inače, tri puta udavala. Prvi put sa 19 godina za Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu. Zatim je bila samo godinu dana u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a sa di-džejom Džuniorom Džekom provela je pet godina.

- Prišla mu je i rekla: "Šokirana sam koliko ti i moj momak ličite! Kao da ste braća! Prosto neverovatno." On se nasmejao i počeli su neobavezno da ćaskaju. Pošto su momci iz Pro Reka poneli pehar, Kaja je poželela da se slika sa njim i Gonzalom, a na kraju večeri su razmenili brojeve telefona...


Kako dalje otkriva naš sagovornik, Kaja i Gonzalo su nastavili da se dopisuju, a vaterpolista ju je ubrzo zapratio i na Instagramu.


- Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku. Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom... - priča naš izvor i napominje da je Kaja najpre raskinula sa fudbalerom, a zatim je smuvala vaterpolistu:


- Kaja je poštena kada je u vezi i nikada ne bi prevarila momka. Pošto joj se Gonzalo baš svideo, odlučila je da ostavi Matea i bude sa Gonzalom... Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku sa njim i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala!
Zaljubila se


Od tog dana Kaja je sa Gonzalom, ali ne želi da to još javno prizna.


- Odlučili su da leto provedu zajedno! On ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Rekla mi je da uskoro pakuje kofere i ide za Italiju. Baš je zaljubljena! - završava priču naš sagovornik.
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija