• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

07.07.2022

15:39

PEVAČICA VAN SEBE OD ŠOKA! Upozorila pratioce da vode računa po kafićima: BUDITE OBAZRIVI

printscreen

Estrada

PEVAČICA VAN SEBE OD ŠOKA! Upozorila pratioce da vode računa po kafićima: BUDITE OBAZRIVI

Podeli vest

Trep zvezda Tara Stojanović šokirala je objavom na Instagramu, gde je poručila pratiocima da budu pažljivi

Kada naručuju piće u kafiću. Naime, prenela je bizarnog iskustva njene drugarice u jednom beogradskom kafiću kada su jo umesto vode u čašu navodno sipali sonu kiselinu, zbog čega je hitno završila na VMA.

Foto: printscreen

- Ljudi, budite obazrivi! Drugarica je bila na Dorćolu u jednom kafiću i umesto vode su joj sipali sonu kiselinu u čašu, spržila joj je želudac i jednjak. Konobarica je ubeđivala da je to kisela voda. Ona je na VMA, preživela je, ali eto vam da znate, da budete pažljivi - napisala je ona.- napisala je ona.

Kako je dalje navela u svojoj stori priči, konobarica je prevarenu devojku ubeđivala da joj je sipala kiselu vodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Zaista se tako dogodilo, devojka je popila času obične vode, samo umesto vode u pitanju je bila kiselina i na zost sprzen joj je jednjak i želudac. Ona je završila na VMA, a kafić Coffee Shop na Dorćolu i dalje radi....

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija