• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2022

17:22

STARLETA OBJAVILA FOTKU SA MARKOM MILJKOVIĆEM - STRASNO JE LJUBI! Javno potkačila Đoganijevu: Izvini Luna, ali... (FOTO)

printscreen

Estrada

STARLETA OBJAVILA FOTKU SA MARKOM MILJKOVIĆEM - STRASNO JE LJUBI! Javno potkačila Đoganijevu: Izvini Luna, ali... (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama isplivala je fotka na kojoj Marko Miljković strasno ljubi starletu Atinu Ferari, što je izazvalo neviđeni haos

Na jednom Tviter nalogu vidi se kako je navodno Atina na svom Instagram storiju objavila zajedničku fotografiju sa Miljkovićem koja je nastala pre nekoliko godina, a tu priliku je iskoristila da javno potkači Markovu suprugu, Lunu Đogani.

Foto: printscreen

Objava Atine Ferari

- Izvini Luna, ali ja sam ga ipak prva imala - napisala je navodno Atina na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Atina Ferari se proslavila u rijalitiju "Parovi", a Milutin Radosavljević Mili je tokom jedne od svađa sa Atinom tvrdio da ona nema od čega da živi, što je ona oštro demantovala:

- Ona je propalitet. Muškarci je finansiraju. Ko zna kolio im novca iznudi, znam takve poput nje  - govorio je Mili.

- Da, da ne skidam se ispod 500 evra - odgovorila je tada Atina, a tada je otkrila da za istu cifru i peva. Naime, pošto se Atina predstavlja i kao pevačica, voditeljka rijalitija upitala ju je da otpeva nešto cimerima i gledaocima.

 - Nema od toga ništa. Ja sam profesionalka i to samo za pare radim! Dok ne vidim ljubičastu ništa! Ako hoćete da pevam onda morate da platite -  rekla je Atina Ferari tada.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

To su te iz fioke nikad priznate ni za kombinaciju a kamoli vezu .... A i Miljković u šta se sve praznio čudo da nije ostao bez njega..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija