• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

07.07.2022

22:55

MIŠA GROF RAZVEZAO JEZIK O NIKOLINI: Saznao sam da u Zagrebu postoji još jedan sef! Otkriveni novi šokantni detalji nakon smrti Vidoja Ristovića!

printscreen

Estrada

MIŠA GROF RAZVEZAO JEZIK O NIKOLINI: Saznao sam da u Zagrebu postoji još jedan sef! Otkriveni novi šokantni detalji nakon smrti Vidoja Ristovića!

Podeli vest

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof tvrdi da njegova snaja Nikolina Pišek navodno ima sef u Zagrebu u kom se, najverovatnije, nalazi zlato i novac u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra

Miša Grof je ispričao da je Nikolina deo novca tamo skladištila s obzirom na to da je navodno njegov sin na hiljade evra prebacivao na njene račune u Hrvatskoj. 

- Nikolina je odnela sve iz sefa koji su Vidoje i ona poneli na more kad se desila ona čuvena pljačka, o kojoj su tada brujali mediji. Nikakav lopov tu nije bio posredi, samo ona. To je sve bilo dobro smišljeno do poslednjeg detalja. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Neki ljudi s kojima sam kasnije stupio u kontakt rekli su mi da su bili i satovi u sefu. Posle sam saznao da verovatno postoji i drugi sef, za koji nemam ni ključ ni šifru. To samo Nikolina zna jer se on nalazi u Zagrebu - priča Miša za "Republiku" i nastavlja:

Foto: ATA Images

Miša Grof

- Ko zna šta se nalazi u tom jednom sefu, kom ja nemam pristup. Što bi bilo kome pričala šifru kad je kod nje u Zagrebu. Moj sin je njoj slao pare svakog meseca na hrvatske račune. Izdržavao je celu njenu porodicu, kupovao kola na koja se pokazivalo prstom. Već sam vam rekao da je i njenom bratu kupovao automobile. Novcem je ona raspolagala, tako da mogu misliti šta je sve u tom sefu. Sigurno ima neki štek - rekao je Ristović.

Miša Grof je otkrio i da se svakodnevno sastaje s advokatima jer na pravi način želi da osigura svoje umetnine.

- Već nekoliko dana se sastajem s najboljim pravnicima u zemlji. S njima se dogovaram oko toga šta mi je najbolja opcija jer nameravam da osiguram sve svoje umetnine. Nikolina je ranije gledala kako da proda neke stvari, sastajala se s ljudima, ali, na sreću, u tome nije uspela. Sve ću da osiguram, znate vi koliko sve to vredi - rekao je Miša, pa pomenuo i pokojnog Arkana, kom je prodavao neke od najvrednijih slika:

Foto: Printscreen You Tube

Željko Ražnatović Arkan

- Arkan i ja smo bili drugari još od detinjstva. Nikada mu ništa nisam poklonio jer on to nije želeo. Hteo je sve da plati, vodio se time: "Čist račun, duga ljubav" - otkrio je Viktor Ristović.

Grof kaže i da mu se do danas nije javila žena u čijem je stanu Vidoje preminuo kada je bio na masaži.

- Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin. Ona se nikad više nije javila, a ja sam od vas saznao da je ona iz Valjeva, a da u Beogradu radi. Možda je i ona nešto petljala s novcem, ko zna. Možda nešto krije. Ja niti imam broj niti mogu da je pozovem za neke detalje - zaključio je Miša Grof.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija