• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nova

08.07.2022

16:43

OVO JE NOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ?! Bio je velika ljubav ove naše pevačice, a onda je pukla tikva zbog sknadala o kom su svi pričali!

Estrada

OVO JE NOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ?! Bio je velika ljubav ove naše pevačice, a onda je pukla tikva zbog sknadala o kom su svi pričali!

Podeli vest

Bivša košarkašica Milica Dabović navodno je pronašla novog dečka, koji je već poznat javnosti, a navodno je u pitanju ugostitelj iz Švajcarske Vanja Ćorić

Kako prenose mediji, vezu su započeli nakon što je Milica završila učešće u rijalitiju, a navodno su se upoznali preko zajedničkog prijatelja.

Foto: Novak Đurović

Milica Dabović

Međutim, ovo navodno nije prva popularna dama sa kojom je Ćorić bio u vezi.

Deceniju pre Milice Dabović, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pevačicom Slađom Delibašić. Tada se u medijima pojavila vest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem.

 

 

- Njih dvoje se poznaju godinama i bili su veoma dobri prijatelji. Ljubav se dogodila spontano. Oboje su se ludo zaljubili i rešili da svoju vezu drže daleko od očiju znatiželjnika - rekao je tada izvor za "Kurir".

Nakon šest meseci veze, Vanja je zaprosio Slađu.

- To se desilo 3. avgusta, na taj datum smo se upoznali, pa ga obeležavamo. Bili smo na večeri i to je zaista bio lep prizor. Nekoliko prijatelja je bilo sa nama, kao i moje ćerke. Vanja je ustao i rekao: 'Ja ovu ženu mnogo volim. Da li želiš da provedeš ostatak svog života sa mnom?’ Bila sam iznenađena, kao i svi oko mene. Ćerke su pre mene rekle ‘Mama, ajde bre’, a ja sam odgovorila: ‘Što da ne, ako budeš dobar'. Malo sam se i šalila, a Vanja je izvadio prsten i stavio mi ga na ruku, a ja sam zaplakala. Bilo je drugačije od svega što mi se desilo, i tužno i lepo u isto vreme. Nas dvoje volimo iste stvari, istu muziku. Prvo smo se družili i on je sve sa mnom proživljavao, bilo je tu i saveta i suza i lepih trenutaka. A onda smo iz tog druženja shvatili sa smo jedno za drugo. Jednom u životu se desi da nađeš osobu koja ti u svemu odgovara. On je naišao u pravom trenutku - ispričala je svojevremeno Delibašić.

 

 

Iako je na početku pevačica bila zadivljena svojim verenikom, njihova ljubav završila se intimnim skandalom, nakon što su u javnost isplivale fotografije na kojima je Vanja nag, kao i video u kojem je Ćorić snimao sebe.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija