• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.07.2022

08:46

SIN MARINE TUCAKOVIĆ PROMENIO IME! Laća se povukao iz javnosti i saopštio kako se sada zove!

Printscreen You Tube

Estrada

SIN MARINE TUCAKOVIĆ PROMENIO IME! Laća se povukao iz javnosti i saopštio kako se sada zove!

Podeli vest

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, obavestio je javnost da je promenio ime i prezime, kao i da više neće dolaziti u Beograd

Laća se oglasio na društvenoj mreži Tviter i obavestio pratioce da se povukao iz javnosti zbog prezasićenja medijima. Međutim, to nije sve, on je saopštio i kako se sada zove:

Foto: Printscreen You Tube

Laća odlučio da promeni život iz korena...

- Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i prej**aće sve! - napisao je Laća.

Inače, Milan je nedavno saopštio i svoju odluku da više ne planira da se vraća u Beograd.

- Sutra Novi Sad! Iz Kolubarskog okruga u AP Vojvodina. Nikad se neću vratiti u svoj rodni grad, nepristojne ponude u inboks šaljite mi sad - napisao je Radulović.

Pored toga što se ovih dana bavi smišljanjem alter ega i preseljenjem u Novi Sad, Laća nije zaboravio ni rad na humanitarnoj fondaciji Marine Tucaković, koja će se baviti borbom protiv raka dojke, a čija je namera da pomogne svim ženama kojima je neophodna finansijska pomoć za lečenje ove teške bolesti.

- Cilj nam je da najbolji lekari ne odlaze na privatne klinike, gde se pregledi sumanuto naplaćuju. Cilj nam je da sestre i tehničari ne odlaze u Nemačku i Austriju zarad veće plate. Ovo je borba koju će voditi fondacija "Marina Tucaković". Baš kao što je i ona vodila svoju borbu. Nje bila sama u toj borbi. Nećemo ni mi, 20 procenata od autorskih prava i onih što sam nasledio od pokojne majke ići će u budžet fondacije - završio je Laća na Tviteru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tandrčak Noris

pre 1 godinu

U policiji: - Dobar dan, želim da promenim ime. - U redu, kako se sada zovete? - Djuro Guzica. - Auff, baš nezgodno. Dobro, kako želite da se zovete? - Pero Guzica,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se  sa "Olujom"! (VIDEO)
Politika

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa "Olujom"! (VIDEO)

U Loznici se sinoć održao protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar" u režiji opozicije i lažnih ekologa. Broj ljudi koji je otišao da ih podrži iznosio je "na mišiće" oko 2.000, a tako mali odziv ne treba da čudi ako se uzme u obzir da su ovaj skup organizovale osobe koje optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa zločinačkom akcijom "Oluja".

29.06.2024

09:39

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija