• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.07.2022

11:44

ONA BILA U VEZI SA SPORTISTOM, ON U BRAKU KADA SU SE UPOZNALI! Ovako je počela ljubav Danijele i Ognjena!

Estrada

ONA BILA U VEZI SA SPORTISTOM, ON U BRAKU KADA SU SE UPOZNALI! Ovako je počela ljubav Danijele i Ognjena!

Podeli vest

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić danas su šokirali javnost kada su poslali saopštenje da se razvode s obzirom na to da su svi bili uvereni da je njihova ljubav nepobediva. A ono što mnogi i ne znaju jeste da su se Danijela i Ognjen upoznati u trenutku kada su oboje bili zauzeti.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju njegove autorske emisije 2009. godine kada su oboje bili zauzeti.

Foto: Dejan Živančević

Niko nije očekivao razvod posle ovakve ljubavne priče... Danijela i Ognjen

Danijela je bila u vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem, dok je Amidžić bio oženjen Milicom Marković.

Ognjen je tada ovako govorio o njihovoj vezi:

- Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne - istakao je jednom prilikom Ognjen.

Amidžić je priznao i da je u manekenku bio zaljubljen i pre nego što su se upoznali: 

- Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju - kazao je jednom Amidžić i dodao:

Foto: Dejan Živančević

Danijela i Ognjen objavili da se rastaju...

- Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje- kazao je jednom prilikom Ognjen. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

,,... ona je zaista... neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav.'' Kad su se upoznali, dotični je bio u braku sa drugom ženom a dotična u ljubavnoj vezi sa drugim muškarcem - dakle: to je slika njihovog lepog ponašanja i njihovih ispravnih (moralnih) stavova.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!
Košarka

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije postala je prvak Evrope na današnji dan 1995. godine, pobedom u finalu nad Litvanijom rezultatom 96:90! Meč u atinskoj dvorani "Marusi" ostao je upamćen po fantastičnoj partiji Aleksandra Đorđevića, zakucavanju Predraga Danilovića preko Arvidasa Sabonisa, kao i po skandaloznom potezu Hrvata na svečanoj ceremoniji dodele medalja!

02.07.2024

06:40

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija