• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. Todorović

14.07.2022

09:38

FALE MI INTIMNI ODNOSI, GODINAMA SAM SAMA! Aleksandra Bursać otkrila šta joj najviše nedostaje u životu! (VIDEO)

informer.rs

Estrada

FALE MI INTIMNI ODNOSI, GODINAMA SAM SAMA! Aleksandra Bursać otkrila šta joj najviše nedostaje u životu! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Bursać godinama je na estradnoj sceni i uvek je bila smerna i odmerena, a sada je otkrila da je zbog toga ostala u senci i nije dostigla ono što je želela. Osim toga, požalila se i na manjak intimnih odnosa, ali i ljubavi

Aleksandru su novinari najpre pitali da li je u vezi sa Emirom Đulovićem s kojim je prepevala pesmu "Cipele":

Foto: informer.rs

Aleksandra Bursać šokirala priznanjem

- Na Emira gledam kao na brata, on je fenomenalan i prelep dečko. Znaš kad nekoga posmatraš drugim očima. Ja njega zovem za savete- kazala je Aleksandra koju su novinari pitali da li je istina da su male žene opasnije: 

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra na njega gleda kao na brata... Emir Đulović

- Otrov se čuva u malim bočicama. Ja nisam mnogo otrovna što nije dobro. Pokušavam da budem malo drskija- priznala je Bursaćeva koja je dodala da zbog toga što je pristojna i fina nije napredovala:

- Košta me toga što nisam dostigla neki nivo koji zaslužujem- dodala je i priznala da karijeru neće praviti na skandalima:

- Ako moram na skandalima da postanem velika zvezda, onda bolje ne. Ja to nemam i ne mogu na silu da napravim. Za sada mi je okej. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale- kaže pevačica koja je pevala pre dve noći u Vrnjačkoj Banji gde je i čuveni Most ljubavi na kom zaljubljeni kače svoje katance, ali to nije učinila i Aleksandra:

- Nisam okačila katanac na most, to mi je velika greška. Da jesam, možda bih do sada bila udata i imala decu- kroz smeh je kazala Bursaćeva koju su novinari pitali i kada planira udaju:

- Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo... Meni se prava ljubav nije desilo, i sama sam godinama- priznala je otvoreno pevačica koja je dodala da joj fale i intimni odnosi:

- Kako mi ne fali. Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: "Emire moj, znam ja šta meni treba". Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve- kazala je Aleksandra koja dodaje da joj udvarača ne fali:

- Ne kažem da me ne jure muškarci, ali nema tog nečeg obostranog- izjavila je pevačica, a šta je još otkrila pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija