• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

14.07.2022

19:59

MIŠA GROF JE NAVIKAO DA VREĐA ŽENE! Jovana Jeremić ponovo oplela po Viktoru Ristoviću: Sumnjam u njegovo bogatstvo!

Insajder

Estrada

MIŠA GROF JE NAVIKAO DA VREĐA ŽENE! Jovana Jeremić ponovo oplela po Viktoru Ristoviću: Sumnjam u njegovo bogatstvo!

Podeli vest

Miša Grof izneo je niz uvreda na račun voditeljke Jovane Jeremić, koja je nedavno izjavila da svi bruje o tome da ima još jedno dete. Jovana je sada ponovo odbrusila Grofu, pa je iznela nove optužbe na njegov račun

Nakon što ju je Viktor nazvao budalom koja je od sebe maskotu, Jovana je razvezala jezik i ponovo oplela:

- Je l’ to sve? Ili smo tek počeli? Od koga je sa uvredama, malo je! Navikli smo na Grofa i njegove uvrede ženama. Sve je to deo igre. Elem, ja gospodina Grofa neću vređati, to nije moj stil. Ja sam, ipak, igrač, a ne zvizdač sa tribina koji dobacuje, u tome je razlika - rekla je Jeremićeva i dodala:

Foto: Insajder

Jovana Jeremić oplela po Miši Grofu

- Da, vozim rolere, skačem i radiću to i dalje jer sam sportista od rođenja. To ću raditi i dalje jer živim zdravo, nisam poročna, ne pijem, ne pušim, ne koristim opijate i uvek sam od reči. Zato mi narod veruje. Zato je moja reč u medijima teška reč. Ja sam pozvala medije da ispitaju postojanje Grofovog drugog deteta. Moje sledeće oglašavanje na ovu temu biće samo sa dokazima kada ih budem imala! Do tada, dovoljno sam rekla za pametne! A i za Mišu Grofa. Jedina ja sam uspela da ga smirim i dozovem pameti. Na lep način. Kultivisano - rekla je Jovana, ali se tu nije zaustavila:

- I još nešto bih dodala za kraj - ne verujem u to da je Misa Grof toliko bogat čovek! Da jeste, ne bi pao na niske grane da se za nekoliko pokretnih stvari raspravlja sa Nikolinom po medijima. Mada, nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj kojem je duša puna! Da li je Grofu duša puna ili prazna, neka presudi narod! - zaključila je Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 1 godinu

OVAJ PUT SI STVARNO SMESNA, DOBAR EPITET SI DOBILA JER SE MESAS U NESTO STO NEMAS POJMA.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?
Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

04.07.2024

17:46

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića
Politika

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića

Narodna skupština Republike Srpske okončala je prvi deo Desete redovne sednice usvajanjem set zakona koji će omogućiti da Investiciono-razvojna banka, može obavljati platni promet i primati novčane depozite, a podršku je dobio i Nacrt zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne.

04.07.2024

17:33

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija